24 Kasım'da Morg vizyonda

Bu hafta vizyona korku, eğlence filmleri hakim... Filmlerle ilgili geniş bilgileri, görselleri ve eleştirilerini ortakoltuk.com da bulabilirsiniz. Kaynak: Bu hafta 10 yeni film vizyona giriyor

MUCİZE

Yüzünde ciddi bir deformasyon ile dünyaya gelen Auggie Pullman diğer çocuklardan biraz farklıdır. Auggie, okul çağına geldiğinde diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışırken esas güzelliğin deride değil derinin altında, içeride saklı olduğunu herkese ispatlar.

 

ortakoltuk.com

KARDEŞİM BENİM 2

İki ünlü kardeş Hakan ve Ozan’ın, Hakan’ın düğününe iki saat kala başlarının belaya girmesi komik bir dille hikaye ediliyor.

 

ortakoltuk.com

MORG

Cinnet geçiren Emin, karısını ve hamile olan kızını bıçaklayarak öldürür. Emin, cesetleri gizlice bir ormana gömer. Fakat, Zehra’nın ruhu evde yaşamaya devam eder. Zehra’nın ruhu yaşanan tüm olayların intikamını alana kadar durmayacaktır..

 

ortakoltuk.com

BUĞDAY


AYI PADDİNGTON 2

Brown ailesi ile yaşayan Paddington mahalleli tarafından da sevilmektedir. Paddington, teyzesi Lucy’nin 100. doğum gününde en iyi hediyeyi almak için bir sürü işte çalışır. Nihayet hediyeyi almayı başarır, ancak hediye bir dalgınlık anında çalınır…

 

ortakoltuk.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür-Sanat Haberleri