Ankara'da Manga rüzgarı

Optimum Outlet Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini, 19 Kasım Pazar günü, saat 15.00’da Türk rock müziğinin sevilen grubu Manga ile ile bir araya getirecek.

Ankara Optimum Outlet Alışveriş Merkezi ziyaretçilerini, 19 Kasım Pazar günü, saat 15.00’da Türk rock müziğinin sevilen grubu Manga ile ile bir araya getirecek.

Açıldığı günden bu yana Ankaralıların sosyal yaşam merkezi olan Optimum Outlet AVM zengin marka karması, birbirinden renkli etkinlik ve kampanyaları ile küçükten büyüğe herkesin gönlünü kazanmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü isimleri Ankaralılar ile buluşturan Optimum, 19 Kasım Pazar günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek mini konser ve imza günü etkinliğinde ünlü rock grubu Manga’yı ağırlayacak.

Optimum’daki mini konser ve imza gününde Manga, sevilen şarkılarını Ankaralı hayranları için seslendirecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek konserde Manga, müzikseverlere coşku dolu anlar yaşatacak.

Rock Müzik Rüzgarı Yüksek Sadakat ve Kolpa ile devam edecek

Bugüne kadar pek çok ünlü ismi konser, imza günü, film galası gibi etkinlikler ile hayranlarıyla bir araya getiren Optimum, sevilen şarkıları ve müziği ile herkesin kalbinde taht kuran Manga’nın yanı sıra son yılların ünlü rock gruplarından olan Yüksek Sadakat ve Kolpa’yı da sevenleriyle buluşturacak.

Optimum’da 26 Kasım Pazar günü saat 15:00’da gerçekleştirilecek Yüksek Sadakat mini konser ve imza günü etkinliği, 3 Aralık Pazar günü saat 15:00’da gerçekleştirilecek Kolpa mini konser ve imza günü etkinlikleri ile Ankaralıları müzik dolu hafta sonları bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür-Sanat Haberleri