AÖF ilk dönem sınav sonuçları açıklandı

AÖF ilk dönem sınav sonuçları Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfasında açıklandı

AÖF ilk dönem sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi'nin Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfasında açıklandı. Beklenen haber sınavın ardından 9 gün sonra açıklanması dikkat çekti. Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan 10-15 gün içerisinde sitenin sorgu sayfasında sınavlara dair sonuçların açıklanacağını belirtmişti.

Beklenen haber geldi, AÖF sınav sonuçları, Açık Öğretim Fakültesi sorgu sayfasında yayınanarak öğrencilerin erişimine açıldı. Sınavlar 25-26 Kasım 2017 tarihinde yapıldı. Sınavın ardından hemen bir gün sonra AÖF soruları ve cevapları Anadolu e-Kampüs sayfasında yayınlandı. Sınavın ardından gözler fakültenin resmi sayfasına çevrildi. Sınavın ardından 9 gün sonra sonuçlar açıklandı.

SONUÇ SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Sonuçlara ulaşabilmek için öğrenci T.C. Kimlik numarasını yazarak sonuçları öğrenebilir. Peki sınavlara dair öğrencinin itiraz hakkı bulunuyor mu?

AÖF SINAV SONUÇLARI İTİRAZ HAKKI

Öğrenci, sonuçlara itiraz hakkını "5 iş günü" içerisidne yapabilmektedir. Sonuçların açıklandığı günden itibaren; Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazartesi günü (11 Aralık) itiraz dilekçesini yollayabilir.

İtiraz dilekçesinin yollanılacağı adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunus Emre Kampüsü Tepebaşı 26470 ESKİŞEHİR

Anadolu Üniversitesi 27 Kasım 2017 tarihinde, saat 15:00'te resmi sayfası olan e-Kampüs sayfasında soruları ve cevapları yayınladı. Sınava giren öğrenciler soruları ve cevapları görebilmektedir. Soruları ve cevapları görmek için

Sınava girmeyen öğrenciler için “mazeret sınavları” yapılmamaktadır.

Sınav sonuçları açıklandığı günden itibaren 3 gün içerisinde sınava dair itirazlar yapılmaktadır. 3’üncü günün ardından itirazlar kabul edilmemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri