Bocce sezonu Kahramankazan'da açıldı

Türkiye Bocce Birinci Ligi 2017-2018 sezonu Kahramankazan'da açıldı.

Türkiye Bocce Birinci Ligi 2017-2018 sezonu Kahramankazan'da açıldı. Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk düzenlenen törende sporculara başarılar dileyerek, kendilerini ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye Bocce Birinci Ligi 2017-2018 sezonu düzenlenen törenle açıldı. Kahramankazan Belediyesi Şehit Samet Cantürk Bocce Salonu'nda gerçekleştirilen törene Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan ile farklı illerden gelen sporcular ve kulüp temsilcileri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ile başlayan programa, Kahramankazanlı sporseverler de yoğun ilgi gösterdi.

Bocce'nin lokomotifi Kahramankazan

Başkan Ertürk, tüm sporculara yeni sezonda başarılar dileyerek, kendilerini Kahramankazan'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bocce sporunda Kahramankazan'ın ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Ertürk, Bocce Milli Takımı'nın bel kemiğini de Kahramankazan Belediyespor Bocce takımının oluşturduğunu kaydetti. Federasyon Başkanı Tekcan da, Kahramankazan'ın bocce sporunun Türkiye'deki ana vatanı ve lokomotifi olduğunu ifade ederek, açılışın Kahramankazan'da yapılmasının anlamlı olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından ligin başlama atışını Ertürk ve Tekcan, sporcularla birlikte yaptı. Ertürk ve Tekcan daha sonra sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri