Citroen servislerinde kış kampanyası

Citroen Yetkili Servisleri'nde uygulanacak kampanya kapsamında; Citroen orijinal mekanik ve bakım yedek parçaları, bunların işçiliği ve Total motor yağları yüzde 20 indirimli olacak.

Citroen, 30 Kasım'a kadar araçlarını yetkili servislere getiren otomobil sahiplerine, orijinal mekanik ve bakım yedek parçalarında, bunların işçiliği ve Total motor yağlarında yüzde 20 indirim sunuyor.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, 50'yi aşkın satış ve servis noktasında hizmet veren şirket, avantajlarına kış kampanyasıyla devam ediyor.

Citroen Yetkili Servisleri'nde uygulanacak kampanya kapsamında; Citroen orijinal mekanik ve bakım yedek parçaları, bunların işçiliği ve Total motor yağları yüzde 20 indirimle sunulmakta.

"700 TL+KDV" ve üzeri bakım ile mekanik servis harcamalarında ya da 4 Michelin lastik alımında; online randevu ile servise gelip "350 TL+KDV" ve üzeri bakım ile mekanik servis harcaması yapılması durumunda suya dayanıklı Bluetooth hoparlör de hediye ediliyor.

Citroen teknik ekipleri arasında yapılan uzmanlık yarışmasında "Dünya Şampiyonluğu" kazanmış olan teknik ekibi ile hizmet veren Citroen Türkiye'nin kampanyası, 30 Kasım 2017'ye kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri