Sleepbuds uykusuz gecelere son verecek

Gürültü engelleme sistemleriyle jet motorun gürültüsünü dahi kesebilen Bose, bu tecrübesini uyku sürecine aktarıyor.

Günümüzün en büyük problemleri arasında yeteri kadar uyumamak var. Araştırmalara göre yeterli miktarda uyumayan insanlar bazı hastalıklara diğerlerinden daha çabuk yakalanıyor. Bu sorunu çözmek için Indieogogo‘yu ziyaret eden ünlü üretici Bose, karşımıza Sleepbuds ile çıkıyor.

Markanın 50 bin dolarlık hedefi kısa süre içerisinde 430 bin dolara taşıdığı yeni ürünü Sleepbuds, temel olarak uyumanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir kulaklık. Kulak içi kulaklık formunda olan ürün, ortamdaki istenmeyen sesleri maskeliyor ve onları daha rahatlatıcı seslerle değiştiriyor. Bunun sonucunda daha iyi uykunun önünü aralayan ürün, özel bir uygulama temelinde çalışıyor.

Kişiler bu uygulamadan istedikleri rahatlatıcı sesi seçebiliyor ve süreci kendileri için özelleştirilebiliyor. Şarj edilebilir bataryasıyla iki uyku döngüsünde kullanılabilen gürültü önleme kulaklığı, beraberinde gelen oldukça şık üniteyle şarj edilebiliyor. Bunu takınca alarm çaldığında duymamam kaygısını uygulamasından kurulacak kendi alarmı ile ortadan kaldıran cihaz, komşu gürültüsünden trafik gürültüsüne kadar birçok istenmeyen sesi ortadan kaldırıyor. Bu sesler ortadan kalktığı zaman ise geriye huzurlu bir uyku keyfi kalıyor.

Bose, gürültü önleme konusunda uzman bir firma

Firmanın kafa üstü kulaklık ürünleri en çok uçak yolculuklarında kullanıyor. Gürültü engelleme sistemleriyle jet motorun gürültüsünü dahi kesebilen firma, bu tecrübesini uyku sürecine aktarıyor. Indiegogo üzerinden kullanıcılara gidecek sınırlı sayıda ürün ile Sleepbuds‘ın geri dönüşlerini toplayan firma, buna göre ürün mükemmel hale getirecek. Projenin tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri