Mandalorian'daki 'çocuk' aslında 'çocuk' değil

Mandalorian'daki 'çocuk' aslında 'çocuk' değil

Büyük gözleri ve uzun kulakları ile "Mandalorian" ın  küçük sevimli yaratığı bir seri yıldızı olmak için gereken her şeye sahip görünüyor

Büyük gözleri, uzun kulakları ve yeşil ten rengi ve kahverengi bir paltosuyla ekranlara gelen Star Wars serisi "Mandalorian" ın  küçük sevimli yaratığı bir seri yıldızı olmak için gereken her şeye sahip görünüyor

Alman Stern  Dergisi'nde yer alan haber göre daha önce Star Wars serisindeki Jedi ustası Yoda'nın kült figürüne benzediği için, figürün hayranları tarafından "Bebek Yoda"  adı verilen kahramanımız aslında bebek Yoda değilmiş.

Dizi yapımcısı Jon Favreau USA Today'e, küçük yeşil kahramanın kesinlikle eski Jedi ustasıyla aynı olmadığını söyledi. Favreau, “Dizi, 'Jedi'nin Dönüşü' filminden sonra gerçekleşiyor. Üçlemenin hayranları bildiği gibi, Yoda sadece orada ölmekle kalmıyor, aynı zamanda yok oluyor ve bir tür hayalet olarak var oluyor. Ancak, Bebek-Yoda'nın orijinal Yoda ile farklı bir bağlantısı olup olmadığını doğrulamak istemedi.

Buna rağmen  kesin olan şu ki, küçük olanın bir adı var. Şimdiye kadar dizide sadece "Çocuk" olarak adlandırıldı.  2020 sonbaharında başlayan ikinci sezonda hayranlar muhtemelen Baby Yoda hakkında adı dahil çok şey öğrenecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler