Galatasaray Hedefini Belirledi: 24. Şampiyonluk!

Galatasaray Hedefini Belirledi: 24. Şampiyonluk!

Lider Galatasaray, kalan 10 maçının 7'sini İstanbul'da oynayarak fikstür avantajını kullanmayı planlıyor. Hedef ise net: 24. şampiyonluk!

75 puanla zirvede yer alan sarı-kırmızılılar, geçen sezonki başarısını tekrarlamak için kolları sıvadı. Teknik direktör Okan Buruk ve ekibi, kalan maçlarda fikstür avantajını en iyi şekilde kullanmayı hedefliyor.

RAMS Park Gücü!

Galatasaray, kalan 10 maçın 5'ini evinde oynayacak. Çaykur Rizespor, Atakaş Hatayspor, Siltaş Yapı Pendikspor, EMS Yapı Sivasspor ve Fenerbahçe, Galatasaray'ın RAMS Park'ta ağırlayacağı rakipler arasında.

Deplasmanlarda da Kazanma Azmi

Galatasaray'ın deplasmanlarda ise 3 maçı İstanbul dışında olacak. Alanya, Adana ve Konya'ya gidecek olan sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa ve Vavacars Fatih Karagümrük ile de deplasmanda karşılaşacak.

Taraftar Desteğiyle Zafere

Teknik heyet, özellikle iç sahadaki 5 maçta taraftar desteğiyle 3 puanı almayı hedefliyor. Okan Buruk'un ekibi, bu sezon RAMS Park'ta oynadığı 14 maçı da kazanmayı başardı.

Hedef Net: 24. Şampiyonluk

Galatasaray, kalan 10 maçta da bu ivmeyi sürdürerek 24. şampiyonluğa ulaşmayı istiyor. Fikstür avantajını ve taraftar desteğini en iyi şekilde kullanacak olan sarı-kırmızılılar, mutlu sona ulaşmak için emin adımlarla ilerliyor.

Galatasaray'ın kalan 10 maçı:

İstanbul'da:

Çaykur Rizespor

Atakaş Hatayspor

Siltaş Yapı Pendikspor

EMS Yapı Sivasspor

Fenerbahçe

Deplasmanda:

Alanyaspor

Adana Demirspor

Kasımpaşa

Vavacars Fatih Karagümrük

Konyaspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler