Boğaz'ın Yeni Hakimi Alezzi Yacht Geliyor!

Boğaz'ın Yeni Hakimi Alezzi Yacht Geliyor!

İstanbul'da 44 metre uzunluğa ve 1000 kişilik kapasiteye sahip devasa bir yat, eğlence sektörüne hızlı bir giriş yapmak için hazırlanıyor. Alezzi Yacht adındaki bu yat, restoran ve eğlence sektöründe lider isimlerden biri olmayı hedefliyor.

Yaklaşık iki yıldır bu hedefe ulaşmak için çalışan Alezzi, sektörün önde gelen isimlerini de bir araya getiriyor. 44 metre uzunluğunda, 18 metre genişliğindeki yat, şık tasarımı ve kaliteli ekipmanlarıyla Boğaz'da göz kamaştırıyor. Yat, şimdiden turistlerin de dikkatini çekmeye başladı.

Üç Katlı Eğlence

Alezzi Yacht üç kattan oluşuyor. Alt katta gurme restoran hizmeti sunulurken, orta katta ve açık alan teras katında uluslararası boyutlarda partiler düzenlenmesi planlanıyor. Modern mobilyaları, LED ekranları, ışık robotları, ateş ve sis makinaları ile ışıl ışıl İstanbul akşamlarında Boğaz'ın hakimi olmak için gün sayıyor. Yatta yer alan ince detaylar ise şimdiden çok konuşulmaya başladı.

Turistlerin İlgi Odağı

Kaptan köşkünün DJ kabini haline getirilmesi, yatın ortasından denizi gören dev bir cam alan olması, iç ve dış dahil tüm bölgelerde son kalite LED ekranların yer alması şimdiden yakınından geçen turist teknelerini meraklandırıyor. İstanbul, deniz ve eğlencenin güzel yemek ve şıklık ile buluşacağı, yerel ve turist misafirler için tüm detayların düşünüldüğü Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek olan bu devasa yat çok yakında sularımızda boy göstermeye hazırlanıyor.

Modern Restaurant, Yat ve Club

Modern restaurant kategorisinde adını altın harflerle yazdırmak için gece gündüz çalışmalar yapan Alezzi Yacht ekibi, hem dünya mutfağının hem de geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini sunan bir menüye sahip. Yatın iç tasarımı Titanik gemisi şıklığında dizayn edilmiş, üst ve orta kat ise uluslararası festivallerde hissettirecek bir tasarım ile kurgulanmış. Her kata uğrayan asansöründen, metrelerce tepeye uzanan ateş püskürtme makinalarından, Türkiye'de bir benzeri olmayan localarından tüm detaylar sıradışı ve ilgi çekici. Kısacası hem restaurant, hem mekan, hem yat hem de club denizin üzerinde misafirleri ile buluşacak.

Alezzi Yacht Firması Yetkilisinden Açıklama

Alezzi Yacht firması yetkilisi: "Dünyanın her yerinden turistlerin görmek için geleceği yüzen eğlence restoran yatını tasarladık. Şıklık, kalite ve güzel yemek bizim için önemli. Uluslararası düzeyde müzik direktörleri ve en sevilen yerel sanatçıların ağırlanacağı, konserler vereceği eğlence yatımızı sizlerle buluşturmak için gün sayıyoruz." dedi.

Alezzi Yacht'ın Özellikleri:

  • Uzunluk: 44 metre
  • Genişlik: 18 metre
  • Kapasite: 1000 kişi
  • Kat Sayısı: 3
  • Hizmetler: Gurme restoran, partiler, konserler
  • Özellikler: DJ kabini, dev cam alan, LED ekranlar, ateş ve sis makinaları, özel localar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler