"Yalana, dolana, talana ve vahşi ranta karşı duralım"

"Yalana, dolana, talana ve vahşi ranta karşı duralım"

Seferihisar Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Salih Turan "Seferihisar'ın sessiz çoğunluğu kentine sahip çıkmak için 31 Mart Pazar günü sandık başında olmalı"

Seferihisar Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Salih Turan, 31 Mart Pazar günü yapılacak seçimlerde Seferihisarlıları sandığa davet etti. Turan, "Seferihisar'ın sessiz çoğunluğu, kentimize sahip çıkmak ve yalana, dolana, talana ve vahşi ranta karşı durmak için bir araya gelelim" şeklinde konuştu.

Seferihisar'ı seven ve daha güzel bir kentte yaşamayı isteyen tüm aydın, demokrat ve ilerici vatandaşlara büyük görev düştüğünü vurgulayan Turan, "Siyasi esnaflıkla, kirli pazarlıklarla, gerçeği yansıtmayan anketlerle ve büyük paralarla halkı manipüle etmeye çalışanlara karşı vicdanlarınızın sesini dinleyin ve HALK Belediyeciliğine oy verin" ifadelerini kullandı

Mevcut partilerin adaylarını da eleştiren Turan, "Perde arkasında hepsi bir, halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Bu göz boyama taktiklerine karşı uyanık olun ve popülizm yapanlara oy vermeyin. Bu seçimde büyük bir ders verin" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler