PAZAR YERLERİ'NE GÜNEŞ PANELLERİ GELİYOR

PAZAR YERLERİ'NE GÜNEŞ PANELLERİ GELİYOR

Yenimahalle Belediyesi sınırları içinde yer alan pazar yerlerinin çatılarına konulacak “Güneş Panelleri” çalışmasına Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi destek verecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle sınırları içinde bulunan pazar yerlerinin üzerine güneş panelleri konulması konusunda EMO Ankara Şubesi yöneticilerinden destek isterken, EMO Ankara Şubesi bu çalışmalara destek verecek.

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Yazman Üyesi Ali Yılmaz, Şube Sayman Üyesi Tufan Teziş , Şube Müdürü Neşe Akkoç’tan oluşan EMO Ankara Şubesi heyeti, 24 Eylül 2019 Salı günü Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek, EMO Ankara Şubesi ile Yenimahalle Belediyesi arasında işbirliği konularını görüştüler.

Elektrik Mühendisleri Odası ve Yenimahalle Belediyesi arasında önümüzdeki süreçlerde gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, Şubemiz tarafından Fethi Yaşar’a bir doküman sunuldu.

Yenimahalle Belediyesi sınırları içinde yer alan pazar yerleri çatılarına güneş enerjisi panelleri konulması çalışmasında EMO'DAN destek isteyen Fethi Yaşar benzer şekilde park ve bahçelerin aydınlatılması konusunda EMO’nun bilgi birikiminden ve çalışmalarından yararlanmak istediklerini söyledi.  Yaşar, Odalarla çalışmaya her zaman sıcak baktığını belirtirken, EMO Ankara Şubesi ile Yenimahalle Belediyesi’nde teknik konulardan sorumlu Başkan Yardımcısının katılımı ile çalışma grubu oluşturulacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler