Jimmy Key, 6. yurt dışı mağazasını Kıbrıs'ta  açtı

Jimmy Key, 6. yurt dışı mağazasını Kıbrıs'ta açtı

Jimmy Key, önümüzdeki beş yıl içinde Romanya'da ondan fazla mağaza açmayı planlıyor. Ayrıca, 2024 sonuna kadar Türkiye'de de 74 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Kadın giyim markası Jimmy Key, yurt dışı büyümesini sürdürüyor. 30 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Jimmy Key, Azerbaycan ve Romanya'daki mağazalarının ardından şimdi de Kıbrıs'ta 6. yurt dışı mağazasını açtı.

Kıbrıs'taki Jimmy Key mağazası, Lefkoşa'nın Dereboyu bölgesinde yer alıyor ve 175 metrekarelik bir alana sahip. Jimmy Key, önümüzdeki beş yıl içinde Romanya'da ondan fazla mağaza açmayı planlıyor. Ayrıca, 2024 sonuna kadar Türkiye'de de 74 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Jimmy Key Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Ünlütürk, "Kıbrıs pazarına Jimmy Key'in benzersiz stilini ve moda anlayışını sunmaktan heyecan duyuyoruz. 2024 yılında yurtdışında büyümeye devam edeceğiz. 2023 yılında toplam yatırım bütçemiz 60 milyonun üzerinde gerçekleşti. 2024 yılında bu rakamın üzerine çıkacağız" dedi.

Jimmy Key, Türkiye, Kıbrıs, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'daki mağazaları ile bölgede lider bir moda markası olmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler