Ankara Coffee Festival Bilkent Center’da

Ankara Coffee Festival Bilkent Center’da

Kahve kokusunun Ankara’ya yayıldığı festival 1-3 Ekim’de geri dönüyor!

Pandemi dolayısıyla verilen uzun bir aranın ardından geri dönen Ankara Coffee Festival, 5. Kez Bilkent Center’da kahveseverlere dopdolu bir içerikle 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dream Sales Machine tarafından düzenlenen Ankara Coffee Festival, 1-2-3 Ekim 2021 tarihleri arasında Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleşecek.

Şehri uyandıran kahve festivalinde, birbirinden nitelikli kahve lezzetleri, kahve dükkanları, kahvenin tüm paydaşları, keyifli konserler, seminerler ve workshoplar ziyaretçilerle buluşacak. Ankara Coffee Festival’inde üç günde 24 canlı konser gerçekleşecek.

Sonbaharda, iyi kahve ve iyi müzik bir arada

Birbirinden özel sanatçıların sahne alacağı festival, şarkılarını dinlemeye doyamadığımız en sevilen müzisyenlerden Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük gibi tanınmış isimleri ağırlayacak. Ayrıca genç yetenekler ve Ankaralı müzik grupları da Ankara Coffee Festival’de performanslarını sergileme fırsatı bulacak.  

 

Festival’de 1 Ekim Cuma günü; Boyalı Kuş, Arubaluba, Sattas, Gipsy Pavillion, Sinağrit Baba, Jabbar ve Bedük, 2 Ekim Cumartesi günü; Wu Wei Trio, Slugs Band, Ege Çubukçu, De Lejos, Goril Reggea Band, Tuğçe Doğu feat. No Spoon ve Can Bonomo, 3 Ekim Pazar günü ise; Depo Flamenco, Kara Ejderha, Melis Fiş, Demirabi, No Spoon, Ikaru ve Gökhan Türkmen sahne alarak müzik severleri coşturacak. 

Geçtiğimiz yıllarda binlerce kahveseverden büyük ilgi gören Ankara Coffee Festival’i düzenleyen Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli; “Bu yıl kahve severlere inanılmaz bir akış ile geri dönüyoruz. Ayrı kaldığımız dönemde herşeye rağmen var gücümüzle çalışmaya devam ettik. Festivallerimizi yeniden yapabileceğimiz ve bizi hiç yalnız bırakmayan kıymetli ziyaretçilerimizle bir araya geleceğimiz günleri sabırla bekledik. Ana sponsorumuz Bilkent Center’a, sektör profesyonellerine ve kahve severlere çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Festival biletleri www.dsmbilet.com’da satışa sunuldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler