Eğitim teknolojiye yaradı

Eğitim teknolojiye yaradı

Okula dönüşlerin başladığı eylülün ilk haftası en çok akıllı telefon, telefon aksesuarları, bilgisayar donanım ürünleri ve televizyon satışları yükselişe geçti.   

Eğitimin başlaması ile birlikte öğrenci ve veliler, teknolojik ürün satışlarını artırdı. Okula dönüşlerin başladığı eylülün ilk haftası en çok akıllı telefon, telefon aksesuarları, bilgisayar donanım ürünleri ve televizyon satışları yükselişe geçti.   

Anka'nın haberine göre eğitimin başlaması ile teknolojik ürün satışlarını beklenenin aksine yeniden yükselişe geçirdi. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de ‘Okula Dönüş’ kampanyası çerçevesinde eylülün ilk haftası en çok satılan ürünler arasında yine akıllı telefonlar yer aldı. Mevcut bilgisayarlarını yenilemek, performansını artırmak isteyenler bilgisayar donanım ürünlerinin satışını artırırken bir yandan da kulaklık, USB, hoparlör gibi teknolojik aksesuarlar da en çok satılanlar arasında yerini aldı. 

TELEVİZYON SATIŞLARI DA YÜKSELİŞTE 

Yine aynı dönemde en çok satılanlar arasında okulların açılmasının tetiklediği şehirler arası ikamet değişimleri ve artan yeni ev kurulumları ile TV satışları da listede ilk sıralara çıktı. Bu arada, veliler bu dönemde mediamarkt.com.tr üzerinde en çok çocuklarının bulunduğu yeri GPS ile iletebilen, telefon araması yapılabilen, mesaj bırakılabilen akıllı çocuk saati araması yaptı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler