Hamza Dağ, İzmir Projelerini Açıkladı!

Hamza Dağ, İzmir Projelerini Açıkladı!

"Eşsiz İzmir" başlığı altında toplanan 11 projeyi tanıtan Dağ, İzmir'i modern bir metropole dönüştürmeyi ve kent sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'in geleceğine yönelik kapsamlı projelerini kamuoyuyla paylaştı. "Eşsiz İzmir" başlığı altında toplanan 11 projeyi tanıtan Dağ, İzmir'i modern bir metropole dönüştürmeyi ve kent sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti.

İzmir'in en büyük sorunlarından biri olan ulaşım konusuna odaklanan Dağ, "İzmir Körfez Geçişi" projesini hayata geçirerek şehrin ulaşım ağını köklü bir şekilde dönüştüreceklerini ifade etti. Ayrıca, yeni çevre yolu ile trafik sorununu hafifleteceklerini ve şehre nefes aldıracaklarını vurguladı.

Projelerinin sosyal belediyecilik, çevre, dönüşüm, turizm, eğitim ve istihdam, akıllı şehircilik, sağlık, tarım, spor ve kültür olmak üzere 11 başlık altında toplandığını açıklayan Dağ, İzmir'in çevre altyapısını güçlendirecek, şehri daha yaşanabilir, temiz ve yeşil bir kent haline getireceklerini dile getirdi.

Yerinde yeniden dönüşüm projeleriyle İzmir'in afetlere karşı direnç kazanacağını belirten Dağ, 5 yıl içerisinde 150 bin konutu yenileyeceklerini ve 50 bin sosyal konutu İzmir'e kazandıracaklarını söyledi. Ayrıca, İzmir'in dört farklı noktasında "yöre kentleri" inşa ederek modern yaşam alanları oluşturacaklarını ifade etti.

Dağ, turizm, eğitim, istihdam, sağlık, tarım, spor ve kültür projeleriyle de İzmir'i hak ettiği noktaya ulaştıracaklarının sözünü vererek, "Şehrimiz, alt yapısı, ulaşımı, çevresi, doğası, yatırımlarıyla dünyanın en modern şehirleriyle yarışırken; anılarımızın, hayallerimizin yaşadığı bu sokaklar aynı doku, aynı kültür, aynı samimiyetle geleceğe yürüyecek" dedi.

Hamza Dağ'ın projelerini açıkladığı etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan gibi önemli isimlerin yanı sıra İzmir'in önde gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler