Şort’un yeni teklisi ‘KAVGA’ çıktı!

Şort’un yeni teklisi ‘KAVGA’ çıktı!

2000’lerin rock sound’unu bugünün ruhuyla harmanlayan Şort, sonbaharda çıkacak albümlerine iddialı bir şarkıyla göz kırpıyor.

Şort grubunun sonbaharda çıkacak 'Aydan Çıkmazı' adlı ikinci albümünün ilk teklisi ‘Kavga’ 23 Haziran Cuma günü klibiyle beraber yayımlandı.

Avrupa Müzik etiketiyle yayımlanan şarkının klip yönetmenliğini Fatih Çayırlı yaptı. Senaryosunu Kürşat Köyceğiz ve Fatih Çayırlı’nın birlikte yazdığı klip, insanın yaşadığı toplum baskısı, savaşlar ve felaketlere olan tepkisinin dışavurumunu, grubun performans görüntülerini de dahil ederek anlatıyor.

Söz ve müziği grubun vokalisti İlker Aydın’a ait olan şarkının düzenlemesi ise Şort grubuna ait. Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Paptircem - Padişahım şarkısının da prodüktörlüğünü yapan Kaan Arslan, Kavga’nın da prodüktörlüğünü üstlendi.

2000’lerin rock sound’unu bugünün ruhuyla harmanlayan Şort, sonbaharda çıkacak albümlerine iddialı bir şarkıyla göz kırpıyor.

“Kavga” şarkısı ve video klip için:
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=C0uO9ujfQ9Q
Apple Music: https://apple.co/445lAbi
YouTube Music: https://music.youtube.com/watch?v=4-h5X9Z66Ww

Şort hakkında
Grup, iki arkadaşın müzik yapma istekleriyle 2018 yılında kuruldu. Bugün İlker Aydın, Kürşat Köyceğiz, Çağrı Kalaycı ve Tolga Tepecik’ten oluşan Şort, 2019 yılından beri kendi ürettikleri bestelerini dinleyiciyle buluşturuyor. 2019 yılında yayımladıkları “Ruh Halim Öyle Böyle” ile Red Bull Warm Up yarışmasını kazanan grubun en çok dinlenen şarkısı ise “Yıldızlar ve Gece” oldu. Aynı yıl, çıktıkları ilk festival olan ve Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenen IşıkFest'te Murat Boz ve Ümit Sayın ile beraber “Vazgeç Gönül” şarkısını söyleyerek başarılı bir performans sergiledi. 2020 yılında çıkan “Şarkılar Bile Dans Eder” adlı ilk albümlerinin ardından Aksi Moda, The Wall Kadıköy, Oldies Taksim gibi birçok yerde sahne alan Şort, konserlerde müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler