'Beni burada yaşatmazlar'

'Beni burada yaşatmazlar'

Rumen teknik direktör, Türkçe öğrenmek istemiyorum. Burada 40 spor muhabiri peşimde. Eğer Türkçe anlayabildiğimi, konuşabildiğimi anlarlarsa beni burada yaşatmazlar." dedi.

A Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu, yabancı sınırlaması ile ilgili önemli açıklamalardı bulundu. Tecrübeli teknik adam, futbol federasyonuyla birlikte yabancı oyuncu sınırlaması getireceklerini söyledi.

Deneyimli teknik direktör Süper Lig'deki yabancı futbolcu sayısı ile ilgili de, "Federasyonla sahadaki yabancı sayısına bir sınır koyacağız. Doğu ülkelerinde yabancısız olmaz. Cengiz Ünder ise ayrı bir konu. Cengiz, Emre Mor, Enes Ünal gibi gençler, çok erken dönemde yurt dışına gidiyorlar ve forma şansı bulamıyorlar. Takımında oynamayanı, ben nasıl milli takıma çağırayım." değerlendirmesini yaptı.

Rumen teknik direktör, İtalyancasının iyi olduğunun söylenmesi üzerine ise, "Kondisyoner Carlo Nicolini sayesinde iyi oldu. Ama Türkçe öğrenmek istemiyorum. Burada kaç spor muhabiri peşimde biliyor musunuz? 40 kadar. Eğer Türkçe anlayabildiğimi, konuşabildiğimi anlarlarsa beni burada yaşatmazlar." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler