Haaland'ın İngiltere Ligi'nde gol atmadığı takım kalmadı

Haaland'ın İngiltere Ligi'nde gol atmadığı takım kalmadı

Haaland, bu sezon tüm kulvarlarda ise forma giydiği 28 maçta 22 gol atıp, 6 asist yaparak etkileyici bir performans ortaya koydu.

Erling Haaland, Manchester City'nin Brentford'u 1-0 mağlup ettiği erteleme maçında kritik bir rol oynadı ve tarihe geçti. Norveçli futbolcu, mavi beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü 71. dakikada kaydederken, bu golle İngiltere Premier Lig'i dahil olmak üzere ligde gol atmadığı takım kalmadı.

Haaland, bir kez daha Manchester City forması altında önemli bir performans sergiledi. Guardiola'nın ekibi, 18. haftanın erteleme maçında Brentford'u 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Norveçli futbolcu, maçın 71. dakikasında attığı golle takımına üç puan kazandırdı.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon ligde 5 maçta forma giyemeyen Haaland, yine de takımına büyük katkı sağladı. 23 yaşındaki golcü, Krallık yarışında 17 golle lider durumda bulunurken, 5 asist yaparak da önemli bir performans sergiledi.

Haaland, sakatlığını atlatıp sahalara döndükten sonra Premier Lig'deki 5 karşılaşmada 3 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi. Tüm kulvarlarda ise forma giydiği 28 maçta 22 gol atıp, 6 asist yaparak etkileyici bir performans ortaya koydu.

Bu galibiyetle Manchester City, puanını 56'ya yükseltirken, lider Liverpool'u 1 puan geriden takip etmeye devam etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler