Avrupa Şampiyonu Sporcular Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

Avrupa Şampiyonu Sporcular Mansur Yavaş'ı Ziyaret Etti

Spora ve sporculara desteklerinin devam edeceğini belirten Yavaş, “Tesis gerekiyorsa tesis… Özellikle mutlaka yeni yetişen gençlerin sayısını da arttırmamız gerekiyor' şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 31 yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonu olarak ülkeye dönen ASKİ Spor Kulübü'nün sporcularıyla bir araya geldi. Sporcuları tek tek tebrik eden Yavaş, "Hem güreşte hem halterde aldığınız başarılar göğsümüzü kabarttı. Desteklerimiz devam edecek, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ziyarete güreşçiler Taha Akgül, Rıza Kayaalp, Ali Cengiz, Soner Demirtaş, Evin Demirhan Yavuz, Osman Göçen, İbrahim Çiftçi ve Muhammed Hamza Bakır ile halterciler Cansu Bektaş, Kaan Kahriman, Muammer Şahin, Muhammed Furkan Özbek, Ferdi Hardal ve Yusuf Fehmi Genç katıldı.

Sporcuları tek tek tebrik ederek konuşmasına başlayan Mansur Yavaş, "Yıllar sonra şampiyon olduk. Biraz zorlanıyoruz herhalde ama gene de hem güreşte hem halterde aldığınız başarılar göğsümüzü kabarttı. Olimpiyatlarda eksikleri de telafi edeceğiz" diye konuştu.

"300 Çocuk 300 Sporcu" projesinin meyvelerini almaya başladıklarını dile getiren Yavaş, "Sporcu sayısı 4 bine kadar ulaşmış. İnşallah daha nice şampiyonlar çıkaracağız" dedi.

Spora ve sporculara desteklerinin devam edeceğini belirten Yavaş, “Tesis gerekiyorsa tesis… Özellikle mutlaka yeni yetişen gençlerin sayısını da arttırmamız gerekiyor. Onun için çalışmalar aynen devam. Bizim yapacağımız destek olmak, gerisi sizin gücünüze, kudretinize kalmış. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

ASKİ Spor Kulübü Genel Koordinatörü ve Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Abdullah Çakmar ise sporcular ve teknik ekip adına Mansur Yavaş’a teşekkür ederek şunları söyledi:

“Avrupa Şampiyonası’nda hem güreşte hem de halterde çok güzel başarılara imza attık. 31 yıl aradan sonra takım olarak da Avrupa şampiyonluğu nasip oldu. Sizlerin bizlere gösterdiği teveccüh, destek bizim yolumuzu aydınlatıyor, ışık tutuyor ve başarıya götürüyor. Allah razı olsun.”

Şampiyon sporcular, ASKİ Spor Kulübü’nün onursal başkanı olan Mansur Yavaş’a Türk sporuna yaptığı destekler için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler