Beşiktaş  Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibini bekliyor

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibini bekliyor

G Grubu’nun lideri Beşiktaş’ın, kendi grubunun ikincisi olan Portekiz ekibi Porto ile eşleşme ihtimali bulunmuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları sonunda grubu lider tamamlayan Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerinin tamamı belli oldu. İşte o muhtemel rakipler ve son 16 turu kura çekimi tarihi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda tarih yazarak namağlup lider bir üst tura yükselen Beşiktaş’ın, Son 16 Turu’nda karşılaşması muhtemel ekipler belli oldu. Grup maçlarının tamamlanması ile diğer grupların ikincileri ile eşleşecek olan Beşiktaş’ın rakipleri arasında birbirinden güçlü ekipler de yer aldı.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider çıkmayı geçtiğimiz hafta garantileyen Beşiktaş, RB leipzig ile deplasmanda oynadığı maçı da kazanmayı başardı. Beşiktaş böylece Şampiyonlar Ligi'nde en fazla puan alan ve Şampiyonlar Ligi gruplarını namağlup tamamlayan tek Türk takımı oldu.

İşte Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri

A Grubu: Basel (İsviçre)B Grubu: Bayern Münih (Almanya)C Grubu: Chelsea (İngiltere)D Grubu:Juventus (İtalya)E Grubu: Sevilla (İspanya)F Grubu: Shakhtar Donetsk (Ukrayna)H Grubu: Real Madrid (İspanya)

Porto rakip olamayacak

G Grubu’nun lideri Beşiktaş’ın, kendi grubunun ikincisi olan Portekiz ekibi Porto ile eşleşme ihtimali bulunmuyor.

Kura çekimi 11 Aralık'ta

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00’te İsviçre’nin Nyon kentinde yapılacak. İkinci turda statü gereği aynı ülke takımları birbiriyle eşleşemeyecek. Bu durumda gruplarından 1. ve 2. olarak çıkan İngiliz, İspanyol, İtalyan takımları birbiriyle eşleşemeyecek. Beşiktaş’ın da yer alacağı son 16 turunda ilk maçlar 13-14 Şubat ve 20-21 Şubat, rövanş maçları ise 6-7 Mart ve 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler