"Diyalog Ve Temas Halinde Olmak Noktasında Fikir Birliğine Vardık"

"Diyalog Ve Temas Halinde Olmak Noktasında Fikir Birliğine Vardık"

Özgür Özel ve Muharrem İnce Görüşmesi: Yerel Seçimler ve Siyasi Gelişmeler Üzerine Sohbet

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve beraberindeki heyeti CHP Genel Merkezi'nde ağırladı. Görüşme sonrasında düzenlenen basın açıklamasında, iki lider Türkiye'deki sorunlara değinerek önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Özel, Muharrem İnce ve beraberindeki heyeti CHP'de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Memleket Partisi'nin değerli Genel Başkanı Sayın Muharrem İnce ve heyetini kabul ettik. Kendileri partimize hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Genel Başkan Özel, görüşme içeriği hakkında da şu açıklamalarda bulundu: "Görüşmede memleket meselelerini ve halkın meselelerini konuştuk. Önümüzdeki süreç için diyalog ve temas halinde olmak noktasında fikir birliğine vardık."

Muharrem İnce ise görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cumhuriyet Halk Partisi amiral gemisidir. Türkiye nasıl yeniden ayağa kaldırılır, nasıl bir topyekûn mücadele edilir konusunda görüşlerimizi neyse dilimizin döndüğü kadar kendisiyle bunları paylaştık" ifadelerini kullandı. İki lider arasındaki bu görüşme, Türkiye'nin siyasi atmosferinde önemli bir yer tutan yerel seçimlere dair yaklaşımları ve diyalog sürecini vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler