Erdoğan: CHP Eşcinsel kotasını artırıyormuş Allah şaşırtmasın

Erdoğan: CHP Eşcinsel kotasını artırıyormuş Allah şaşırtmasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 41'inci Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 seçimlerinin önemine dikkat çekerek, ana muhalefet partisi CHP'nin İlçe Mahalle Komitelerinde 5'te 1 oranında eşcinsel kotası koymasını eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 41. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin İlçe Belediyeleri'nin Mahalle Komiteleri'nde önümüzdeki seçim çalışmaları için 5'te bir oranında eşcinsel kotası koymasını eleştiren Erdoğan; 'CHP Eşcinsel kotasını artırıyormuş Allah şaşırtmasın' dedi.

Erdoğan'ın konuyla ilgili sözleri şu şekilde:

"Ana muhalefet partisi sıfatını taşıyan bir partinin milletimizden o kadar ayrıldı ki şuan CHP İlçe Belediyeleri'nin Mahalle Komiteleri'nde yapılacak seçimde 5'te bir oranında eşcinsel kotası koyuyorlar. Allah şaşırtmasın. Bir partide ölçü kalmayınca işte böyle nereye savrulacağı belli olmuyor. Bunlar böyle devam etsin. Ahlaki değerlere varıncaya kadar biz biz olacağız. Ahlak o kadar önemli. Onları her zaman olduğu gibi milletimize havale ediyoruz. Seçim sandığında milletimiz kendilerine hak ettikleri dersi verecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler