Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir 2 kişiyi bıçakladı!

Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir 2 kişiyi bıçakladı!

Erdi Demir hakkında, Kadıköy’de tartıştığı arkadaşları Erdoğan A. ve Sercan O.’yu bıçakla yaraladığı gerekçesiyle 2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir (53) hakkında, Kadıköy’de tartıştığı arkadaşları Erdoğan A. ve Sercan O.’yu bıçakla yaraladığı gerekçesiyle 2 yıl 1 aydan 9 yıl 2 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Olaydan önce Erdi Demir’i darp ettikleri iddia edilen Erdoğan A. ve Sercan O hakkında ise 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddiaya göre, 29 Nisan 2017 tarihinde meydana gelen olayda, Kadıköy'de bir parkta oturan ve daha önceden tanıdığı Erdoğan A. (55) ve Fenerbahçenin eski yıldızı iki kişiyi bıçakladı.

Sercan O.'nun (38) yanına gelen Fenerbahçeli eski futbolcu Erdi Demir, ikili ile tartıştı. Daha sonra parktan ayrılan Erdi Demir, bir süre sonra yeniden parka geldi. Yine tartışma çıkması üzerine Erdoğan A. ve Sercan O.', Erdi Demir'i darp ederken, Demir'de yanında bulunan bıçakla Erdoğan A. ve Sercan O.'yu yaraladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler