Galatasaray'ın Falcao Planı

Galatasaray'ın Falcao Planı

Galatasaray yönetimi Kolombiyalı forvetin transferi için şartların zorlanması konusunda görüş birliğine varırken bonservis konusunda ise kesinlikle ödeme yapmak istemiyor.

Galatasaray, Monaco’nun golcü oyuncusu Radamel Falcao için teklifini belirledi. Kolombiyalı yıldız için Sarı-Kırmızılı kulüp Bonservis ödemek istemiyor. Oyuncuya ylıllık 6 milyon euro vermeye hazır.

Başkan Mustafa Cengiz ve sarı-kırmızılı yöneticiler, Monaco’nun 33 yaşındaki oyuncuyu kadroda düşünmemesi ve Avrupa’da ilgilenen başka bir kulübün olmaması nedeniyle masada güçlü olduklarını düşünüyor. Falcao’nun menajeri Jorge Mendes’e de, “Bütçemiz belli. Bonservis vermeyiz. Falcao için yıllık 6 milyon eurodan 3 senelik 18 milyon euroluk bir kaynak düşünüyoruz” mesajını ilettikleri öğrenildi.

YILLIK 6 MİLYON EURO 

Monaco’da vergiden muaf olarak 8.5 milyon euroya yakın maaş kazanan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan 33 yaşındaki Kolombiyalı santrfor, yıllık 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme talep ediyor.
Radamel Falcao’nun peşinde Portekiz’den eski takımı Porto ile birlikte La Liga’dan Real Madrid ve Espanyol’un da olduğu konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler