Gaziantep FK 1-2 Galatasaray

Gaziantep FK 1-2 Galatasaray

Yeni transfer Henry Onyekuru 51 ve 78. dakikalarda Galatasaray’ın galibiyet gollerine imza attı. Gaziantep FK’nın tek golü ise penaltı vuruşundan geldi.

Süper Lig’in 22. haftasında Gaziantep FK ile Galatasaray arasında oynanan maçı 2-1 kazanan sarı-kırmızılı takım galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

Oyuna ikinci yarının başında giren yeni transfer Henry Onyekuru 51 ve 78. dakikalarda Galatasaray’ın galibiyet gollerine imza attı. Gaziantep FK’nın tek golü ise 90+8’de Maxim’in penaltı vuruşundan geldi.

Bu sonucun ardından 17 maçlık iç saha yenilmezliği sona eren Gaziantep FK 35 puanda kalırken, Galatasaray 42 puana yükseldi.

Sarı-kırmızılı takım 23. haftada Salı günü Başakşehir ile sahasında; Gaziantep FK ise Çarşamba günü deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak.

RYAN BABEL 3 KEZ OFSAYTA TAKILDI!

Galatasaray’da Ryan Babel maçı 1 asistle tamamladı ancak 3 kez topu filelere göndermesine rağmen gol sevinci yaşayamadı. Karşılaşmada santrfor olarak görev alan Hollandalı; 25, 27 ve 33. dakikalarda topu filelere gönderdi ancak ofsayt nedeniyle gol sayılmadı.

Ayrıca 90. dakikada da Kerem Aktürkoğlu topu filelere gönderdi ancak yine ofsayt bayrağı kalktı!

ONYEKURU GİRDİ SKOR DEĞİŞTİ!

Galatasaray’a 3. kez transfer olan Henry Onyekuru ikinci yarının başında Belhanda’nın yerine oyuna dahil oldu. Nijeryalı oyuncu karşılaşmaya girdikten 8 dakika sonra gol sevinci yaşadı. Ryan Babel’in ara pasında ceza sahasında topa buluşan Onyekuru, topu filelere gönderdi ancak ofsayt bayrağı havaya kalktı!

VAR incelemesi sonrasında Galatasaraylı oyuncunun ofsaytta olmadığına karar verildi ve hakem Mete Kalkavan beyaz noktayı gösterdi: 1-0.

Oyuna Onyekuru ile birlikte ikinci yarının başında giren Kerem Aktürkoğlu, 78. dakikada savunmanın arkasına yerden çok iyi bir ara pas atarak topu Onyekuru ile buluşturdu. Nijeryalı oyuncu da topu filelere göndererek durumu 2-0’a getirdi.

Bir diğer yeni transfer Halil Dervişoğlu da 85. dakikada Babel’in yerine oyuna dahil oldu.

90+6’DA PENALTI!

6 dakika duraklama dakikalarının oynandığı maçta Ömer Bayram’ın yaptığı penaltı sonrasında Gaziantep FK golü buldu ancak yeterli olmadı! Maxim’in 90+8’de attığı golle karşılaşma 2-1 sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler