MediaMarkt'tan "Hayal Gücü Ödülleri"

MediaMarkt'tan "Hayal Gücü Ödülleri"

MediaMarkt Türkiye CEO'su Hulusi Acar: - "Bu ödüller, çocukların hayallerini ve yaratıcılıklarını kutlamak, aynı zamanda onlara daha fazla başarı için cesaret vermek anlamına geliyor"

MediaMarkt, 'çocuklar için değil, çocuklar ile birlikte' felsefesiyle bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Hayal Gücü Ödülleri'ni 'ilham veren sponsor' olarak destekledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, toplumsal sorumluluk kültürünün çoğalması için çeşitli projeler üreten ve diğer projeleri destekleyen MediaMarkt, sosyal dayanışma ve yardımlaşma sorumluluğunun bilinciyle yeni bir sponsorluğa imza attı.

Şirket, hayal gücü, merak ve beceri ile üretilmiş, hayal gücünden ilham alan, bunu bir başarı öyküsüne dönüştüren kişi, kurum ve eserlerin görünürlüğünü artırmak ve desteklenmesini sağlamak için hayata geçirilen 2. Hayal Gücü Ödülleri'ne 'ilham veren sponsor' olarak destek verdi.

İş, sanat, eğitim ve sivil toplum dünyasından davetlilerin katıldığı organizasyonu, tasarımcı, sanatçı, eğitmen Bager Akbay, Hayal Gücü Merkezi'nde çalışmalar yapan gençlerle sundu.

- 'Bu ödüllerin bizim için özel bir anlamı da var'

Açıklamada görüşlerine yer verilen MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hulusi Acar, ödül töreninin yalnızca kutlama değil, aynı zamanda çocuklar için ilham kaynağı olduğunu belirtti.

Bu ödüllerin kendileri için özel bir anlamı olduğunu aktaran Acar, şu değerlendirmede bulundu:

'Ödüllerin tasarımı, Malatya'daki Düş Gezgini Eğitim Tırımızda bulunan çocuklarımız tarafından yapıldı. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile 'Eğitimle Daha İyiye' projemiz kapsamında 4 yılda, 4 eğitim tırıyla 24 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyoruz. Bu ödüller, çocukların hayallerini ve yaratıcılıklarını kutlamak, aynı zamanda onlara daha fazla başarı için cesaret vermek anlamına geliyor. Bu önemli projeyi hayata geçiren herkese, MediaMarkt Türkiye ailesi adına teşekkür ediyorum.'

- 'Hayal Gücü Merkezi, çocukların potansiyellerini gerçekleştirmesine katkı sağlıyor'

Ödül törenini ikinci kez düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını kaydeden Hayal Gücü Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Emre Alettin Keskin de 'Çocuklar, eğitimciler ve içindeki çocuğu kaybetmeyen yetişkinlerden oluşan Hayal Gücü Merkezi, 'merak bursları, çocuktan çocuğa akademi, sor keşfet üret eğitimleri, hayal gücüne yolculuk' gibi çok kapsamlı program ve projeler geliştirerek, çocuk ve gençlerin meraklarının peşinden gitmesine ve potansiyellerini gerçekleştirmesine katkı sağlıyor. Destek olan tüm sponsorlarımıza teşekkür ederim.'görüşünü belirtti.

Hayal Gücü Ödülleri İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Sayın da organizasyonun, yaşamın her alanında kurulan hayallerin, geleceğe nasıl ilham verdiğini gösterdiğini ifade etti.

Sayın, 'Tüm kategori ödüllerimiz bir hayalin, bir projenin ve başarının somut ifadesini yansıtıyor. 'Çocuklar ve gençler için değil, onlarla birlikte' felsefemiz ışığında Hayal Gücü Merkezi olarak canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yaşamın her alanında kurduğu hayaller ile bizlere ilham olarak, ödül almaya hak kazananları tebrik ediyorum.' değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler