Ali Nasuh Mahruki Beşiktaş'ta Bağımsız Başkan Adayı!

Ali Nasuh Mahruki Beşiktaş'ta Bağımsız Başkan Adayı!

Mahruki, Beşiktaşlıları 31 Mart'ta sandığa giderek ona destek olmaya çağırdı. Beşiktaş'ı birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyabileceklerine inandığını söyledi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Beşiktaş Belediyesi için bağımsız başkan adaylığını açıklayan Ali Nasuh Mahruki, afet dirençli ve güvenli bir Beşiktaş için aday olduğunu söyledi.

Doğma büyüme Beşiktaşlı olan Mahruki, Beşiktaş'ın çok daha iyi bir yerde olmayı hak ettiğini ve liyakatli bir ekiple bunu başaracağına inandığını belirtti. Hedefinin temiz siyasetin ve toplumun bayrağını Beşiktaş'ta dalgalandırmak olduğunu vurguladı.

Mahruki, rant için değil hizmet için belediyecilik anlayışıyla Beşiktaş'a sahip çıkacağını ve 5 yıl boyunca Beşiktaş'ı daha iyi bir yer yapmak için çalışacağını söyledi. Geçmişte AKUT'ta yaptıklarıyla, şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışının önemini gösterdiğini ve Beşiktaş'ta da bunu uygulayacağını belirtti.

30 yıllık afet, deprem, arama ve kurtarma alanındaki bilgi birikimini Beşiktaş için kullanacağını vurgulayan Mahruki, afet dirençli bir Beşiktaş'ın en önemli hedefleri olduğunu söyledi. Kaçak yapılaşma, plansız kentleşme gibi sorunlarla mücadele ederek Beşiktaş'ı afetlere karşı daha dirençli hale getireceğini ifade etti.

İnsan odaklı, hak temelli yaşamı savunan Mahruki, sürdürülebilir ve çevreci bir yaklaşımın belediyecilik anlayışlarının ayrılmaz bir parçası olacağını dile getirdi. Beşiktaşlılar için umut olacağını ve insanca yaşam için rol model ilçe olacağını söyledi.

Mahruki, Beşiktaş'ı Yılmaz Büyükerşen gibi vizyoner bir liderle yönetmeyi hayal ettiğini ve Beşiktaş'ı Türkiye'nin en mutlu, en huzurlu ve en güvenli ilçesi haline getireceğini sözlerine ekledi.

Mahruki, Beşiktaşlıları 31 Mart'ta sandığa giderek ona destek olmaya çağırdı. Beşiktaş'ı birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyabileceklerine inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler