100 Bin Kişi Hayvanların Muhteşem Dünyasıyla Buluştu!

100 Bin Kişi Hayvanların Muhteşem Dünyasıyla Buluştu!

Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi Ziyaretçi Rekoru Kırıyor! Süre 31 Mart'a Kadar Uzatıldı!

Dünyadaki yaşam çeşitliliğini gözler önüne seren "Body Worlds: Animal Inside Out" - Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi, yoğun ilgi üzerine ikinci kez uzatıldı. 31 Mart'a kadar Ataşehir Metropol İstanbul'da ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Plastinasyon Tekniğiyle Korunan Gerçek Hayvanlar:

100'den fazla gerçek hayvan bedeni ve uzvunun sanatsal bir yaklaşımla sunulduğu sergi, 7'den 70'e her yaştan ziyaretçiye sıra dışı bir deneyim yaşatıyor. Büyük hayvanların görkemli vücutlarının yanı sıra tavşan sinir sistemi, horoz dolaşım sistemi, kedi beyni, insan, boğa ve domuz kalbi gibi iç organlar da ilgi çekiyor.

Anatomik Bir Safariye Çıkın:

Sergi, hayvan bedenlerinin bilinmeyen özelliklerini ve biyolojik yapılarını sanatsal bir anlayışla sunarak ziyaretçileri anatomik bir safariye çıkarıyor. Ülkemizde olmayan fil ve zürafa gibi farklı coğrafyalardaki canlıları bir arada görebilir, 100'den fazla hayvanın kemik yapısını, kaslarını, sinir sistemini ve organlarını yakından inceleyebilirsiniz.

Hayvanlar Aleminin Şaşırtıcı Gerçekleri:

Sergide gorillerin uyumadıkları zamanların %50'sini yemek yiyerek geçirdiklerini, salyangozların saate 10 metre yol alabildiklerini, bir boğanın kalbinin insan kalbinden 5 kat ağır olduğunu, fillerin her gün 150 kilo ot, ağaç kabuğu ve meyve tükettiği gibi birçok şaşırtıcı gerçek de gün yüzüne çıkıyor.

Zürafadan Ahtapota Muhteşem Bir Biyoloji Yolculuğu:

Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi; zürafadan file, köpekbalığından ahtapota, boz ayıdan devekuşuna kadar çok sayıda muhteşem canlının karmaşık biyolojisini keşfetme imkânı sunuyor. Her yaştan insanın hayvan anatomisini kolayca anlaması için tasarlanan sergi kapsamında hayvanların iç dünyası, plastinasyon tekniği sayesinde detaylı bir şekilde gösteriliyor.

Ziyaret Bilgileri:

"Body Worlds: Animal Inside Out" - Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi, 31 Mart 2024 tarihine kadar Ataşehir METROPOL İSTANBUL AVM'de yer alan HUPALUPA Expo'da ziyaret edilebilecek. Sergi, Pazartesi'den Cuma'ya 14.00 – 20.00; Cumartesi - Pazar ise 11.00 – 20.00 saatleri arasında, her saat başı seanslarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler