Altındağ'ın özlemi sona eriyor: Hastane yakında açılıyor

Altındağ'ın özlemi sona eriyor: Hastane yakında açılıyor

150 yataklı olacak hastanede, acil servis, ameliyathane, yoğun bakım, poliklinikler, laboratuvarlar, röntgen ve ultrason gibi bölümler yer alacak.

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, Karapürçek Mahallesi'nde yapımı devam eden Altındağ Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Balcı, hastanenin hızla tamamlandığını belirterek, "Hastanemizin Altındağımıza kazandırılması noktasında desteklerini bizden hiç esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Hastanenin tüm Altındağlı vatandaşlara hayırlı olmasını temenni eden Balcı, "Göreve gelmeden önce Altındağlı hemşehrilerimize söz vermiştik. Çok şükür, bir sözümüzü daha yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altındağ çok yakında, 150 yataklı, tam donanımlı ve modern bir hastaneye kavuşacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Başkan Balcı, Altındağ'ın bazı mahallelerinin şehir merkezine uzak olması nedeniyle vatandaşların sağlık problemlerini çözmelerinin zaman aldığını, bazen de oldukça zor olduğunu belirterek, "Hastane gerçekten çok önemli bir ihtiyaçtı. Bu ihtiyacı biz de görüyorduk ve bunun için ne gerekiyorsa yaptık. Hastane hepimizin hayaliydi. Şükürler olsun, hayalimiz gerçek oldu" dedi.

Hastanenin özellikleri

150 yataklı olacak hastanede, acil servis, ameliyathane, yoğun bakım, poliklinikler, laboratuvarlar, röntgen ve ultrason gibi bölümler yer alacak. Hastanenin 2024 yılının ilk yarısında hizmete açılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler