Altındağlı çiftçilerin yüzü güldü.

Altındağlı çiftçilerin yüzü güldü.

Altındağlı çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtımı yapıldı. 

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın girişimleriyle başlatılan tohum desteği, devam ediyor. Altındağlı çiftçilere sertifikalı nohut tohumu dağıtımı yapıldı. 

Altındağlı çiftçilerin yüzü güldü. Geçtiğimiz yıllarda da çiftçilerin faydalandığı sertifikalı nohut tohumu desteği bu yıl da devam etti. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı “Altındağ'da tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye her yıl destek oluyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da arpa, buğday, Macar fiği ve nohut tohumu dağıtmıştık. Verdiğimiz tohum desteğinin hasatını da gördük çok şükür... Hasat çok bereketli oldu. İnşallah yine öyle olacak, çiftçi kardeşlerimizin yüzü gülecek” dedi.

“HAYIRLI VE BEREKETLİ KAZANÇ DİLİYORUM”

Çiftçilerin tohum desteğine büyük ilgi gösterdiğini ve başvuru sayısının her geçen yıl daha da arttığını söyleyen Başkan Balcı “Var olan potansiyelimizi en etkili şekilde kullanmamız ve tarımsal gelirlerimizi katlamamız gerekiyor. Bu nedenle verdiğimiz bu tohum desteği çok gerekli ve de çok önemli… Bu fırsattan faydalanan ve bunu iyi değerlendiren tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Verdiği destek için Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Balcı'ya teşekkür eden Altındağlı çiftçiler ise "Bizler için çok önemli bir katkı bu… Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler