Kıbrıs'a Dev Yatırım: 3 Bin Konutluk Costal Heaven Projesi İnşaatına Başlandı

Kıbrıs'a Dev Yatırım: 3 Bin Konutluk Costal Heaven Projesi İnşaatına Başlandı

Fenercioğlu, "Kıbrıs'ta uzun süredir üzerine çalıştığımız projenin inşaatına başladık. Gaziveren, Kıbrıs'ın yerleşime yeni açılan ve turistik açıdan da yeni bir bölgesi. Bu projeyle bölgeye değer katacağımıza inanıyoruz" dedi.

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs'ta devasa bir proje olan Costal Heaven'ın inşaatına başladı. Şirketin Kıbrıs'ın Gaziveren ve Girne bölgelerinde konut ve ticari yatırımlarının devam edeceği belirtildi.

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projenin inşaatına başladıklarını açıkladı. Gaziveren'de yer alacak olan 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin, Kıbrıs'ın yeni açılan yerleşim bölgelerinden biri olduğunu ve turistik açıdan da önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Başlangıçta 1050 daire ile projenin hayata geçirileceğini ifade eden Fenercioğlu, dört yıl içinde projeyi tamamlamayı hedeflediklerini dile getirdi. Ayrıca, Kıbrıs'ın farklı bölgelerinde ticari yatırımlarının da devam edeceğini vurguladı.

Costal Heaven projesinde süpermarket, restoran, kafe, eczane, spor salonu, kapalı otopark, SPA, sinema ve outlet mağazalar gibi birçok farklı alanın yer alacağı bilgisi paylaşıldı. Bu projeyle birlikte Gaziveren ve Girne bölgelerinin değerinin artacağına inandıklarını söyleyen Fenercioğlu, şirket olarak Kıbrıs'ın potansiyeline güvendiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler