Ankara'da Motosiklet Festivali

Ankara'da Motosiklet Festivali

Ankara Motosiklet Festivali 15-17 Temmuz tarihleri arasında Karaköy Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu yıl dördüncüsü düzenlenen Ankara Motosiklet Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Festival, 15-17 Temmuz tarihleri arasında Karaköy Mesire Alanı’nda düzenlendi.

Festivale Türkiye’nin dört bir yanından gelen motor tutkunları katıldı. Festivalde, ödüllü yarışmalar, serbest motor sürüş gösterileri, çadır kampı ve konserler gibi birçok etkinlik düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, festivale temizlik, organizasyon, internet, güvenlik ve su desteği sağladı. Festivale katılan motor tutkunları, desteklerinden dolayı Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Festival, yoğun ilgi gördü ve motor tutkunları tarafından tam puan aldı. Festival, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin spor ve sporcuları destekleme çalışmalarının bir parçası olarak düzenlendi.

İşte festivale katılan motor tutkunlarından bazı görüşler:

Orhan Keskin (Ankara Motosiklet ve Kampçılık Spor Derneği Kurucu Başkanı): “Bu yıl motosiklet festivalinin dördüncüsünü düzenledik. Ankara Büyükşehir Belediyemizin büyük katkıları var, çok teşekkür ediyoruz. Festival boyunca yanımızda oldular. Türkiye’nin her yanından gelen arkadaşlarımızla sohbetimiz, muhabbetimiz ve tanışıklığımız olmaktadır. Arkadaşlarımız yarışmalar ve eğlencelerle gün boyu beraber oluyorlar. Festivale katılan binlerce motosikletçi arkadaşıma teşekkür ediyorum. Mansur Başkanımıza da teşekkür ediyorum.”

Feyzullah Çalışkan: “Festivale eşim ve oğlumla katıldık. Festival çok güzel geçiyor, çok eğleniyoruz.”

Ahmet Kaya: “Festivale bu kadar yoğun ilgi ve talebin olacağını tahmin etmiyordum. Alana girdiğimde beklediğimden fazla katılım olduğunu gördüm. Organizasyonu çok başarılı buldum, ortam gayet güzel. Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu tarz organizasyonlarını desteklemesinin de ailecek arkasındayız. Ankara’daki bütün motorcu arkadaşları da beklerim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler