Başkan Ekicioğu, Beş Yılın Hesabı ve Gelecek Vizyonunu Açıkladı

Başkan Ekicioğu, Beş Yılın Hesabı ve Gelecek Vizyonunu Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğu, yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğu, yaptıkları ve yapacakları hakkında bilgi verdi. 9 Şubat 2024 Cuma günü gerçekleştirilen Aday Tanıtım Toplantısı'nda Ekicioğu, Kırşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeleri paylaştı.

Toplantı, Neşet Erştaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlendi. CHP İl Başkanı Şeref Baran Genç'in açılış konuşmasının ardından, Kırşehir milletvekili Metin İlhan ve belediye başkan adaylarının tanıtımı gerçekleştirildi.

Ekicioğu'nun sahneye çağrılmasının özel bir şarkı eşliğinde gerçekleşmesi, coşkulu bir atmosfer oluşturdu. Ardından, Kırşehir genelindeki belediye başkan adayları projelerini sunarak sahneye davet edildi.

Başkan Ekicioğu, belediyenin gerçekleştirdiği ve devam eden projeleri ayrıntılı bir şekilde anlattı. Göreve geldiklerinde 70 proje vaat ettiklerini belirten Ekicioğu, bunların 55'inin tamamlandığını, 8 projenin devam ettiğini ve 7 projenin gerçekleştirilemediğini ifade etti. Ayrıca, hayata geçirilen ve devam eden projeleri slayt eşliğinde tanıtarak 31 Mart 2024 seçimleri sonrasında da Kırşehir'in gelişimine katkı sağlayacaklarını vurguladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler