Deniz Yücel: CHP'yi Terörle, Terör Örgütleriyle Aynı Cümlede Kullanamazsınız"

Deniz Yücel: CHP'yi Terörle, Terör Örgütleriyle Aynı Cümlede Kullanamazsınız"

31 Mart seçimlerinde Türkiye İttifakı'nın kurulacağını ve bu ittifakın ülkeyi değiştireceğini belirten Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının herkese iyi geleceğini ifade etti.

Deniz Yücel: "AKP ve MHP'ye Sesleniyorum: CHP'yi Terörle, Terör Örgütleriyle Aynı Cümlede Kullanamazsınız"

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısını, Türkiye'deki istihbarat ve güvenlik zafiyetini bir kez daha vurgulayarak kınadı. Yücel, bu hain saldırıların Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle özdeşleştirilmesini sert bir dille eleştirerek, AKP ve MHP'ye seslenerek, CHP'nin terörle ve terör örgütleriyle aynı cümlede kullanılamayacağını belirtti.

Yücel, bugün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, öncelikle 6 Şubat depremlerinin 1. yıldönümünde yaşananların acısını yineleyerek başladı. Ardından, AKP'nin depremzedelere hizmet getirmemekle nasıl tehdit ettiğini ve yaşanan ekonomik zorlukları vurguladı.

Deniz Yücel, AKP'nin her olaydan siyasi rant ve oy devşirme çabasının artık rezil bir boyuta ulaştığını ifade ederek, vicdansızlıkta, insafsızlıkta ve utanmazlıkta sınır tanımayan bu zihniyetin, ülkenin başına gelmiş en büyük kötülük olduğunu dile getirdi.

CHP Parti Sözcüsü, AKP'nin adil ve eşit bir seçime girme cesareti olmadığını belirterek, bu nedenle çeşitli yöntemlere başvurduğunu ve Cumhuriyet Halk Partisi'ni engellemeye çalıştığını ifade etti. Yücel, AKP'nin CHP'li belediyelere sunduğu engelleri örneklerle açıklayarak eleştirdi.

İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısını da kınayan Yücel, bu saldırının Türkiye'deki istihbarat ve güvenlik zafiyetini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti. Ancak, bu saldırıların Cumhuriyet Halk Partili belediyelerle özdeşleştirilmesini kabul etmeyeceklerini vurguladı.

Deniz Yücel, AKP ve MHP'ye seslenerek, CHP'nin terörle ve terör örgütleriyle aynı cümlede kullanılamayacağını dile getirdi. CHP'nin Türkiye'nin kurucu partisi olduğunu hatırlatan Yücel, AKP ve MHP'yi milliyetçilik duygularını sömürmekle suçladı.

Son olarak, 31 Mart seçimlerinde Türkiye İttifakı'nın kurulacağını ve bu ittifakın ülkeyi değiştireceğini belirten Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının herkese iyi geleceğini ifade etti.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel'in basın toplantısı, Parti Meclisi toplantısının birinci aşamasının tamamlanmasıyla son buldu. Adaylık başvurusu yapanların daha sonra kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler