Buruk: "Zaniolo Bana Lazım"

Buruk: "Zaniolo Bana Lazım"

Başarılı çalıştırıcı özellikle de İtalyan kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği Nicolo Zaniolo'nun mutlaka takımda kalmasını istiyor.

Galatasaray'ın yıldızı olan ve adı Juventus ile anılan Nicolo Zaniolo için teknik direktör Okan Buruk kararını verdi.

Kadroya takviye adına transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo konusunda Okan Buruk tavrını belirlemiş durumda.

"MUTLAKA TAKIMDA KALSIN"

Verdiği listedeki transferlerin yapılmasını bekleyen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bir yandan da mevcut kadrosunu korumanın planları içerisinde. Başarılı çalıştırıcı özellikle de İtalyan kulüplerinin yoğun ilgi gösterdiği Nicolo Zaniolo'nun mutlaka takımda kalmasını istiyor.

Yönetimle geçtiğimiz günlerde bir transfer zirvesi yapan Okan hocanın, "Zaniolo bana lazım" dediği ve yeni transferlerle imzalar atılmadan oyuncu satılmasını istemediği öğrenildi. Buruk, 35 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin ödenmesi dışında Zaniolo'nun satılma ihtimaline karşı bazı şartlar öne sürdü.

SERBEST KALMA PARASININ ÖDENMESİ İSTENİYOR

Sarı-kırmızılı kulüp de Okan hocaya benzer bir görüşe sahip. Daha önce Juventus'tan 25 milyon Euro altında gelen iki teklifi de geri çeviren Galatasaray Yönetimi, Zaniolo'nun çıkış maddesinin ödenmesini bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler