Çebi: Federasyon başkanıyla huzursuzluk yaşıyoruz.

Çebi: Federasyon başkanıyla huzursuzluk yaşıyoruz.

'Önemli kulüplerin gözü Gedson’un üstünde. Kendisine teklifler var ama ileride daha yüksek bir değerle Beşiktaş’a kazanç sağlayacağını düşünüyorum.'

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Papara ile yenilenen sponsorluk sözleşmenin tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada TFF Başkanı ile Beşiktaş arasında huzursuzluk yaşandığını ifade etti.

Çebi’nin açıklamaları şöyle:

“Federasyon başkanıyla huzursuzluk yaşıyoruz. Fikirlerimizi mümkün olduğunca özenle beyan ediyoruz. Bizim için TFF başkanlığı makamı değerli. Konuların şahsileştiğini görüyorum. Mehmet Büyükekşi’nin gündemde yer alan ifadesini istemeden söylediğini kabul ediyorum. Başka türlü olma şansı yok. TFF başkanının görevi Türk futboluna hizmet etmektir. Türk futbolunun ağası, paşası ve en büyüğü olan Beşiktaş camiasını umursamıyorum diyemezsiniz. Beşiktaş'la ilişki kurmayan bir TFF başkanı söz konusu olamaz. Sizin göreviniz Türk futboluna hizmet ederken, Beşiktaş kurumuna da hizmet etmek birinci vazifenizdir. Bundan şikayetçiyseniz göreve talip olmazsınız. Bu göreve talip oluyorsanız Beşiktaş’ı umursamak zorundasınız. Beşiktaş’ı umursamamak isteyebilir ama bunu gerçekleştirme şansı yok.

Kulüp başkanları olarak aynı zamanda aile dostlarıyız. Biz birbirimize değer verdiğimizi hissettirelim ki taraftarlar da mesaj alsınlar. Bunu ilk söyleyen benim. İlişkiler tek taraflı olmaz, çift taraflı olmalı. İki taraf da birbirini sevmeli ve birbirine değer vermeli. Bir kulüp başkanı şampiyonluk kutlaması sırasında altı puanı veriyorum derse üzüleceği cümlelerle karşılaşır. Ne ekerseniz onu biçersiniz.

TFF kurullarına isim önermeyi düşünmüyoruz. İsterlerse Beşiktaş camiasından birilerini bulurlar. Sorumluluk onlara ait. TFF başkanı başka kulüplere nasıl davranıyorsa bize de öyle davranmak zorundadır. Taraftarlarımız ve genel kurul üyelerimiz hak aramayı bilirler. TFF genel kurulunda var olan yönetimin ibra edilmesini doğru bulmuyorum. Tek aday olarak girecekleri seçimde Türk futboluna hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.

Gedson Fernandes ve Romain Saiss bizim için değerli oyuncular. Önemli kulüplerin gözü Gedson’un üstünde. Kendisine teklifler var ama ileride daha yüksek bir değerle Beşiktaş’a kazanç sağlayacağını düşünüyorum. Kendisi de gitme taraftarı değil. Romain Saiss, başarılı bir Dünya Kupası süreci geçirdi, lider karakterli bir oyuncu. Kendisiyle devam etmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler