Dünya Havlu Günü

Dünya Havlu Günü

Dünyaca ünlü ticaret güzergahı İpek Yolu üzerinde bulunan, günümüz Türkiye’sindeki Bursa şehrinin dünyaya sunduğu bir hediye havlu, Özdilek Ev Tekstili ile kültürel bir değer olarak yaşatılmaya devam ediliyor.

Türkiye’nin en büyük havlu üreticilerinden Özdilek Ev Tekstili, misafirlerine 25 Mayıs Dünya Havlu Günü’ne özel sürpriz kampanyalar sunuyor.

Dünyaca ünlü ticaret güzergahı İpek Yolu üzerinde bulunan, günümüz Türkiye’sindeki Bursa şehrinin dünyaya sunduğu bir hediye havlu, Özdilek Ev Tekstili ile kültürel bir değer olarak yaşatılmaya devam ediliyor.

Özel günlerde gerçekleştirmiş olduğu kampanyalar ile misafirlerini unutmayan Özdilek Ev Tekstili, Dünya Havlu Günü’ne özel armağanlar sunuyor. 25 Mayıs 2023 tarihinde Özdilek AVM’leri, departman mağazaları ve Özdilek Ev Tekstili mağazalarından yapılacak 250 TL ve üzeri ev tekstili alışverişlerinde, havlu hediyesi kullanıcılarını bekliyor.

Özdilek Ev Tekstili, Türkiye’deki 126 ev tekstili mağazası, 14 alışveriş merkezi, farklı AVM’lerde yer alan 10 departman mağazası, 7 hipermarketi ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Özdilek Ev Tekstili’nin, her biri ilmek ilmek dokunan havluları, yarım asırdır yurt içinde ve yurt dışında kullanıcıların evinde yerini alıyor.

Özdilek, 25 Mayıs Dünya Havlu Günü ile misafirlerinin yüzlerini güldürmeye devam ediyor.

Günlük hayatımızın bir parçası olan havlu, yazar Adams Douglas’ın Otostopçu’nun Galaksi Rehberi adlı bilimkurgu kitabında, yıldızlararası gezen bir otostopçunun sahip olması gereken en önemli eşya olarak anlatılıyor. Dünya Havlu Günü ise kitaptan esinlenen hayranların her yıl 25 Mayıs’ta yazarı anmak için etkinlikler düzenlemesiyle kutlanıyor. “Don’t panic and carry a towel” yani “Panik yapma ve bir havlu taşı” mottosuyla Dünya Havlu Günü, hayatımızın her anında kullanabileceğimiz havluya dikkat çekiyor.

Havlu denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Özdilek Ev Tekstili de bugüne özel armağan ettiği havlularla misafirlerine keyifli bir anı bırakıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler