En Fazla Taraftar Galatasaray'ın

En Fazla Taraftar Galatasaray'ın

NG Araştırma'nın Türkiye genelinde 15 yaş üzeri, 1926 kişinin katılımı ile online olarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre gelecek sezonun en güçlü şampiyonluk adayı Galatasaray oldu.

NG Araştırma'nın  Türkiye genelinde 15 yaş üzeri, 1926 kişinin katılımı ile online olarak gerçekleştirdiği  araştırmaya göre gelecek sezonun en güçlü şampiyonluk adayı Galatasaray oldu. Katılımcılara göre süper ligin en iyi Teknik adamı ise Okan Buruk oldu.

Araştırma 11-27 Temmuz 2023 tarihleri arasında 15 yaş üzeri, Türkiye genelinde 1926 kişinin katılımı ile online araştırma platformumuz benderimki.com üzerinde gerçekleştirildi.

Araştırmaya katılan taraftarların dağılımında %37’si Galatasaray’lı, %33’ü Fenerbahçe’li ve %20’si Beşiktaş’lı. Anadolu kulüplerimizden en çok katılım gösteren taraftarlar ise %4 ile Trabzonspor oldu. Geriye kalan %6’lık taraftar ise diğer takımları destekleyenlerden oluştu.

Şampiyonluk yarışında favoriler şaşırtmadı!

2023-2024 futbol sezonunun başlamasına sayılı günler kala takımlar transfer için yarışırken aynı heyecan taraftarları da sarmış durumda. Peki, katılımcıların önümüzdeki sezonda en büyük şampiyonluk adayı kim oldu?

Geçen sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray, bu sene de katılımcıların en büyük favorisi konumunda. Katılımcıların %43'ü Galatasaray'ı favori görürken, %31'i ise sezona teknik direktör değişikliği ile başlayan Fenerbahçe'yi öne çıkardı. %20’lik oranıyla ise Beşiktaş 3. favori konumunda.

Küme düşmeye en yakın adaylar!

Sezon başı itibariyle katılımcıların %33’ü ligin yeni ekibi Pendikspor'un küme düşmeye en yakın aday olduğunu belirtirken, %10’u ise Hatayspor’un ligde tutunamayacağını belirtiyor. %9’luk oy oranıyla 3. aday ise İstanbulspor oldu.

Bu sonuçlar, lige yeni yükselen takımların başarılı olma ihtimalinin kamuoyu gözünde daha az olduğunu gösteriyor.

En başarılı teknik direktör kim olur?

Katılımcıların, önümüzdeki sezon en başarılı teknik direktör tahminlerini incelediğimizde ilginç sonuçlar ortaya çıktı!
Galatasaray ile birlikte geçen sezon şampiyonluğa ulaşan Okan Buruk %32’lik oy oranıyla katılımcıların en büyük adayı durumunda. Şenol Güneş %24’lük oranıyla 2. sırayı alırken, Fenerbahçe'nin yeni çalıştırıcısı İsmail Kartal, %19 ile 3. sırada.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler