Galatasaray-Sturm Graz Maçını Canlı İzle

Galatasaray-Sturm Graz Maçını Canlı İzle

Galatasaray Resmi YouTube Kanalı'nda belli bir ücret karşılığında abone olan taraftarlar maçı canlı olarak izleyebilecek.

Galatasaray, Avusturya kampındaki son hazırlık maçında Sturm Graz ile karşı karşıya gelecek. Avusturya'nın Graz kentindeki Merkür Arena'da TSİ 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi Galatasaray Resmi YouTube Kanalı'nda katıl özelliğine cüzi bir ücret karşılığında abone olan taraftarlar canlı olarak izleyebilecek.

Galatasaray, Avusturya kampında oynadığı 5 hazırlık maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Sarı-kırmızılılar, Sturm Graz maçı ile yeni sezona hazır olmak için son sınavını verecek.

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, Sturm Graz maçı için yaptığı açıklamada, "Sturm Graz, güçlü bir takım. Zor bir maç olacak ama hazırlıklarımız iyi gidiyor. İnşallah iyi bir sonuç alacağız" dedi.

Galatasaray taraftarları, Sturm Graz maçı ile start verilecek sosyal meyda içerikleri ile takımlarına daha yakın olacak.

Birbirinden özel içerikler, oyuncuların aralarında yaptıkları yarışmalar, maç günü serüveninden perde arkası görüntüleri ve başka yerde bulamayacak içerikler YouTube kanalında taraftarlarla buluşturulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler