Galatasaray'ın gündemi: Jhon Cordoba

Galatasaray'ın gündemi: Jhon Cordoba

Sarı-Kırmızılıların transferi için yoğun çaba harcadığı Kolombiyalı golcü geçen sezon 21 gol, 10 asistlik performansıyla dikkat çekmeyi başarmıştı.

Galatasaray’ın Krasnodar forması giyen Jhon Cordoba ile ilgileniyor. Alman basınında yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, tecrübeli golcü için Rus ekibine 7-8 milyon euroluk bir teklif yapacak.

Sarı-Kırmızılı yönetim ise yeni sezon için sürdürdüğü golcü arayışının ardından, aranan golcüyü Rusya ekiplerinden Krasnodar’da bulundu. 30 yaşındaki Jhon Cordoba’yı gözüne kestiren Cimbom, Rus ekibiyle temasa geçti. Oyuncunun sözleşmesi 2025’in Temmuz ayında sona erecek.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Transfermarkt.de’de yer alan haberde; Jhon Cordoba’nın da bu transfere sıcak baktığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: “Córdoba’nın piyasa değerinin şu anda 11 milyon euro olduğu tahmin ediliyor ve bu da onu yalnızca takımının içinde değil, aynı zamanda tüm Rusya Premier Ligi’nin en değerli oyuncularından biri yapıyor. Üst düzey organizasyonda yarışmayı hayal eden Cordoba, harekete geçmeye hazır. Galatasaray, Devler Ligi grup aşamalarına direkt olarak katılamasa da bunun yerine ön eleme oynayacak.” Kolombiyalı golcü, 2021’de Herhta Berlin’den Krasnodar’a 20 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

GALATASARAY'DA FORMA ŞANSI BULABİLİR

Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin belirsizliği ve Bafetimbi Gomis’in ayrılığı sonrasında Cordoba’nın Galatasaray’da forma şansı bulabileceği bildirildi.
Cordoba bu sezon 37 maçta iki bin 963 dakika forma giydi. Kolombiyalı golcü bu süreçte 21 gol, 10 asistlik performansıyla dikkat çekmeyi başardı. Sarı-Kırmızılılar, başarılı golcü için yoğun mesai harcıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler