Geleneksel ve trend kahvaltılıklar

Geleneksel ve trend kahvaltılıklar

Metro Türkiye, raflarına getirdiği 650'den fazla kahvaltılık ürün çeşidiyle kahvaltılarda aranılan tüm lezzetleri tüketiciler ile buluşturuyor.

Metro Türkiye, Türk yemek kültürünün vazgeçilmezi kahvaltı sofraları için yerel ve yöresel lezzetlerden modern tatlara kadar çeşit çeşit ürünü raflarında sunmaya devam ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Metro Türkiye, raflarına getirdiği 650'den fazla kahvaltılık ürün çeşidiyle kahvaltılarda aranılan tüm lezzetleri tüketiciler ile buluşturuyor.

Ezine peyniri, Kars gravyeri, Van otlu peyniri ve Bergama tulum gibi yerel peynirlerden mozzarella ve hellim peynirlerine, dilimli ve blok jambondan pastırma ve kuru ete, karabiberli İtalyan salamdan somon fümeye, coğrafi işaretli Gemlik zeytininden kırma ve çizik zeytinlere kadar her çeşit lezzeti müşterilerine sunuyor.

Toplam 66 çeşit peynirin yer aldığı Metro Türkiye'de kuru domates ezmesi, ham bal çeşitleri, organik ve coğrafi işaretli zeytinyağı çeşitleri gibi her damak tadına hitap eden birbirinden farklı ürünler de bulunuyor.

Hamur işi sevenler için müşterilerine sayısız alternatifler sunan Metro Türkiye'nin donuk ürünleri arasında su böreği, gül böreği, poğaça, kruvasan, waffle ve danish gibi alternatifler bulunuyor.

- Türk mutfağının önde gelen şeflerinden en trend kahvaltı tarifleri

Verilen bilgiye göre, Galataport Liman Restoran'da düzenlenen etkinlikte Metro Türkiye'nin yeni kahvaltılık ürün kataloğu ve 650 çeşide sahip kahvaltılık ürünleri tanıtıldı.

Şeflerle iş birliği yapılarak hazırlanan en trend tariflerin deneyime sunulduğu etkinlikte, Türkiye'nin önde gelen şefleri 2023 kahvaltı trendleri doğrultusunda Metro Chef ürünleriyle tarifler hazırladı.

Masada; şef Dilek Yetkiner'in zeytin salatası tarifi, şef Belkıs Boyacıgiller'in hazelnut vanilla granolası, şef Nur Anaç'ın tuzlu cheesecake ve smoothie tarifi, şef Yaren Çarpar'ın tuzlu mantarlı porridge tarifi, şef Müge Ergül'ün limonlu, labne Soslu ve kuru etli göz yumurtası, şef Beril Oymak'ın vegan sucuklu tofu menemen ve vegan pankekleri yer aldı.

Türk mutfağının ve gastronominin gelişmesi için her gün çalışmaya devam eden Metro Türkiye, 2023'ün kahvaltı trendleriyle profesyonel mutfak şeflerine ve 'ben kendi evimin şefiyim' diyenlere yol gösteriyor.

- Geleneksel ve trend kahvaltılıklar

Açıklamada, son dönemde trend olan veya geleneksel hale gelen ve Metro Türkiye'nin müşterileri ile buluşturduğu kahvaltılık ürünlere ilişkin bilgiler verildi.

Bunlar arasında 'zengin proteinli sürmelikler, 'bitki bazlı alternatifler', 'kahvaltı yeşillikleri', 'müsli, granola ve gevrekler, 'kahvaltı kaseleri', 'meyveli içecekler', 'sıcak tahıllar' ve kahvaltı kapanışında yenilebilecek bal çeşitleri gibi ürünler yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler