Kadıköy’de Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Dopdolu Bir Programla Buluşacak

Kadıköy’de Çocuklar Yarıyıl Tatilinde Dopdolu Bir Programla Buluşacak

Kadıköy Belediyesi çocukların karne tatilini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmesi için birbirinden renkli etkinlikler hazırladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki milyonlarca öğrenci, 20 Ocak Cuma günü karne alarak yarıyıl tatiline başlayacak. Kadıköy Belediyesi de çocukların bu tatili hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmesi için birbirinden renkli etkinlikler hazırladı.

Her Yaştan Çocuk İçin Etkinlikler Var

20 Ocak-4 Şubat tarihleri arasında Defne Park Çocuk Kütüphanesi, Barış Manço Kültür Merkezi, Caddebostan Kültür Merkezi, Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi, Kozyatağı Kültür Merkezi ve İdea Çocuk Ev Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek etkinlikler, her yaştan çocuğu cezbedecek.

Ressam Robot Atölyesi, Gece Lambası Atölyesi, Ahşap Kuş Evi Atölyesi

Çocuklar, bu etkinlikler kapsamında Ressam Robot Atölyesi, Gece Lambası Atölyesi, Ahşap Kuş Evi Atölyesi gibi birbirinden eğlenceli ve öğretici atölyelere katılabilecek.

Müzik Kutusu ve Yıldız Elması Gibi Tiyatro Oyunları

Tiyatro sever çocuklar, Müzik Kutusu ve Yıldız Elması gibi sevilen tiyatro oyunlarını izleyebilecek.

Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nden On İkinci Gece

Kadıköy Belediyesi Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi tiyatro ekibi de sezonun ilk oyunu olan “On İkinci Gece”yi 20 Ocak Cumartesi günü saat 17.00’de sahneleyecek.

Çocuk Kitap Günleri 10. Kez Kapılarını Açıyor

Kadıköy Belediyesi’nin çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için bu yıl onuncusunu düzenlediği “Çocuk Kitap Günleri” de Kozyatağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Birçok yayınevinin katılım sağlayacağı Çocuk Kitap Günleri, 24-28 Ocak tarihleri arasında çocukları ağırlayacak.

Ünlü Karikatüristlerle Okuma Atölyesi

Kadıköy Belediyesi, yarıyıl tatilinde ünlü karikatüristleri de çocuklarla buluşturuyor. Karikatüristler Sevim Ak ve Behiç Ak, İdea Çocuk Ev Kütüphanesi’nde okuma atölyeleri düzenleyecek. Her etkinliğin bir kitap üzerinden gerçekleşeceği atölyelere katılacak olan çocuklar, hem çizim yapacak hem de kitap okuyacak.

Atölyelere Nasıl Kayıt Olunur?

Barış Manço Kültür Merkezi ve Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’ndeki atölyeler için kayıtlar yariyilsenligi.kadikoy.bel.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Kozyatağı Kültür Merkezi’ndeki atölyelere (0216) 658 00 14 numaralı telefonu; Defne Park Çocuk Kütüphanesi’ndeki atölyeler için ise (0216) 414 67 22 ile (0216) 356 72 53 numaralı telefonları arayarak kayıt yaptırabilmek mümkün. Caddebostan Kültür Merkezi ve İdea Çocuk Ev Kütüphanesi’ndeki programlar için ise etkinlik tarihinde alanda kayıt oluşturulabilecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler