Şampiyonlar Ligi Kadrosu Bekleniyor

Şampiyonlar Ligi Kadrosu Bekleniyor

Galatasaray'da Transfer Belirsizliği Yükseliyor! Orta Saha ve Stoper İçin Son Gün.

Transfer döneminin son günlerinde olan Galatasaray'da çalışmalar hız kazanıyor. Şampiyonlar Ligi'ne kadro listesini vermek için son bir günün kaldığı Cimbom'da, gözler orta saha ve stoper transferlerine çevrildi. İşte Galatasaray'daki son durum...

Süper Lig'de Gaziantep deplasmanında alınan 3-0'lık galibiyetle taraftarları sevindiren Galatasaray'da, transfer belirsizliği artıyor.

Galatasaray yönetiminin uzun süredir beklenen 8 numara transferini ve bir de stoper transferini bugün gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kulübe yakın kaynaklara göre, Galatasaray yönetimi maliyetleri kontrol altında tutmak için çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor.

Gelen bilgilere göre Galatasaray'ın hangi 8 numarayı kadrosuna katacağı büyük bir merakla bekleniyor. İngiliz basınında da yer alan iddialara göre Galatasaray'ın görüştüğü isimlerden biri Wilfried Ndidi.

Ayrıca Tottenham'dan Lo Celso'nun da Sarı-Kırmızılılar ile görüşme halinde olduğu söyleniyor.

Stoper pozisyonunda ise farklı bilgiler bulunuyor. Bazı kaynaklar Galatasaray'ın Davinson Sanchez ile görüştüğünü ve asıl hedefin başka bir futbolcu olduğunu öne sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler