“Bir Kutu Geçmiş”  Kitap Raflarında!

“Bir Kutu Geçmiş” Kitap Raflarında!

“Eğitimci ve Yazar İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in Ödüllü Hikayeleri “Bir Kutu Geçmiş” Adlı Kitapta Buluşuyor!”

“İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in Etkileyici Hikayeleri, “Bir Kutu Geçmiş” Kitabında! Toplumsal Konuları ve İnsan Deneyimlerini İşleyen Yazarın Kitabı Raflardaki Yerini Alıyor!”

Eğitimci ve yazar İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in ödüllü hikayeleri artık “Bir Kutu Geçmiş” adlı kitapta okuyucularla buluşuyor. Bu kitap, İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in ustalıkla kaleme aldığı yirmi hikayeyi içeriyor. Hikayeler, doğumdan yaşamın sonuna kadar insan deneyimlerini ele alıyor ve okuyucuları bazen tebessüm ettirirken bazen de duygusal anlar yaşatıyor.

Uzun bir bekleyişin ardından İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in hikaye kitabı sonunda yayınlandı! Bu kitap, yazarın insan ilişkilerinden sokak hayvanlarına kadar geniş bir yelpazede farklı konuları işliyor. Ayrıca, çocuk istismarı ve kadına yönelik şiddet gibi önemli toplumsal konulara da ışık tutuyor.

Kitap, Mythos Yayıncılık tarafından basıldı ve Yol Akademi Yayınları’nın düzenlediği 2023 Öykü Dosyası Yarışması’nda kazanarak basım desteği aldı. İnci YILMAZ ŞİMŞEK’in benzersiz üslubuyla kaleme aldığı bu hikayeler, okuyuculara derin bir okuma deneyimi sunuyor.

“Bir Kutu Geçmiş” adlı bu hikaye kitabı, ortaokul çağından itibaren herkesin ilgisini çekecek türden hikayeler içeriyor. Kitap, Yol Akademi Yayınları tarafından düzenlenen 2023 Öykü Dosyası Yarışması’nı kazanan hikayelerin basım masraflarını karşılayarak Mythos etiketiyle raflardaki yerini aldı. Kitapta, “Anılmaya Değer Öyküler Ödülü” kazanan ‘Bir Kutu Geçmiş’ adlı hikayenin yanı sıra ‘Acilde İlk Günüm’ adlı hikaye de yer alıyor.

Ayrıca, İnci Yılmaz Şimşek’in “Bir Kedi ve Bir Adam” adlı öyküsü Kaygusuz Abdal 12. Öykü ve Şiir Yarışması’nda Alanya Kale Ödülü’ne layık görüldü. Bu hikaye de kitapta yer alıyor. Yazar, eserlerinin hızla tükenmesine vesile olan okuyucularına ve edebiyata katkılarından dolayı Yol Akademi Yayınları’na teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler