Fernando Santos  Beşiktaş'a İmzayı Attı

Fernando Santos Beşiktaş'a İmzayı Attı

Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile anlaşmaya vardı. Santos, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş'ı çalıştıracak.

Beşiktaş, Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile 2024-2025 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Santos, imza töreninde yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın büyük bir kulüp olduğunu ve burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Santos, takıma geldiğinde ilk olarak kadroyu inceleyeceğini ve eksikleri belirleyeceğini belirterek, "Takım olarak iyi bir durumda değiliz ama hep beraber başkanımızla, yöneticiler ve oyuncularla, Beşiktaş'ın tüm bileşenleriyle zaferler kazanmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Santos, yeni takviyeler yapılacağını da belirterek, "Bazı pozisyonlara oyuncu almamız lazım. Bu konuları konuşmayı seven biri değilim. Başkanımız her şeye karar verecek. En iyi çözümleri bulacağız kulüp için. Bu takımın iyi çözümlere ihtiyacı var. Gerçekleri görüp daha iyiye gideceğimizi bilmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Santos, disiplinin çok önemli olduğunu kaydederek, "Buraya getireceğimiz bazı oyuncular var. Büyük isimler değil büyük karakterler getirmek zorundayız. Buraya kimsenin tatile gelmesini istemiyorum. Buraya getireceğim oyuncular çalışmaya gelmek zorunda." dedi.

Santos, oyun sisteminin 4-3-3 olduğunu ve bazen iki 6 numara ile oynadığını söyleyerek, "Bazen oyunculara göre sistem yapmanız gerekiyor. Bu takıma göre en iyi çözümü arıyoruz. Önemli olan nasıl oyuncular var ve nasıl sistem adapte edebiliriz. İyi hücum yapmamız lazım, defansta da sağlam olmak önemli. Beraber oynamayı bilen ve geçişlerde güçlü bir takım kurmak önemli olan." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş başkanı Hasan Arat ise yaptığı açıklamada, "Hocaların hocası olarak Türkiye'nin en eski kulübü Beşiktaş'a geldiniz. Beşiktaşlı vefakar ve cefakardır. Mücadeleyi sever, Beşiktaşlı halktır. Beşiktaşlı vatanını milletini çok sever, Beşiktaşlı duygusaldır. Beşiktaşlı şampiyon olup ülkesini Avrupa'da temsil etmek ister. Beşiktaşlı 'burası Beşiktaş' der ve ödün vermez. Altyapıdan çıkan evlatlarını sahada görmek ve başarılarına şahit olmak ister. Sizin burada olmanız yapacaklarınızın teminatıdır. Siz ve yardımcılarınız hoş geldiniz. Çok tecrübelisiniz. Onlarca kupa ve şampiyonluklarınız var. Dünya yıldızlarının hocalıklarını yaptınız. Siz Beşiktaş'a, Beşiktaş size çok yakışıyorsunuz. Başarınız için her türlü desteği vereceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler