FIFA'dan, 7 Süper Lig Kulübüne Transfer Yasağı

FIFA'dan, 7 Süper Lig Kulübüne Transfer Yasağı

FIFA'nın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, Yukatel Adana Demirspor, Antalyaspor, Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor ve Samsunspor'a transfer yasağı uygulanacak.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 7 kulübe transfer yasağı getirdi. Yapılan açıklamada, şeffaflığı artırmaya yönelik olarak tescil yasağına tabi tutulan kulüplerin dijital bir uygulama üzerinde listelendiği belirtildi.

FIFA'nın resmi sitesinde yer alan bilgilere göre, Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a üçer dönem, Yılport Samsunspor'a ise iki dönem transfer yasağı uygulanacak.

Ayrıca, Adanaspor, Akhisarspor, Alg Spor, Altay, Bursaspor, Denizlispor, Elazığspor, Erzurumspor, Giresunspor, Kardemir Karabükspor, Kayseri Erciyesspor, Manisaspor, Mersin Talimyurdu Spor Kulübü, Tuzlaspor, Ümraniyespor ve Yeni Malatyaspor da transfer yasağı getirilen diğer kulüpler arasında yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler