Fizy'den Tatil Rotası Müzikleri

Fizy'den Tatil Rotası Müzikleri

Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, tatil süresince fizy, kullanıcılarına yeni müzik listeleri sunarak onları mutlu etmeyi hedefledi.

Fizy, tatil boyunca kullanıcıları için özel müzik listeleri paylaştı. Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre, tatil süresince fizy, kullanıcılarına yeni müzik listeleri sunarak onları mutlu etmeyi hedefledi.

Farklı tatil rotaları için özel olarak hazırlanan müzik listeleri, tatilcilerin ruh haline uygun şarkıları bir araya getiriyor. Bodrum, Çeşme, Antalya, Karadeniz, Ege ve Yunan Adaları için ayrı ayrı müzik seçkileri sunan fizy, tatilcilerin müzikle tatil modunu yakalamasına yardımcı oluyor.

Ayrıca, fizy'nin tatil sürprizi de dikkat çekiyor. Çeşme'deki Fly-Inn Beach ve The Beach of Momo ile Bodrum'daki Moon Hotel & Beach & Lounge'a giden kullanıcılar, fizy'nin müzik listelerinden 3 şarkı dinlediklerinde hediye içecek kazanma şansına sahip olacaklar. Bu şekilde, tatilciler müziğin keyfini çıkarırken aynı zamanda ödüller de kazanabilecekler.

fizy'nin tatil için hazırladığı müzik listeleri arasında "Bayram Neşesi", "Eski Bayramlar", "Tatil Kafası", "Yolda Pop", "İstikamet Karadeniz" ve "İstikamet Bodrum" gibi seçenekler bulunuyor. Kullanıcılar, kendi tatil rotalarına en uygun müzik seçkisini bularak bayramın tadını müzik eşliğinde çıkarabilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler