Galatasaray'da 5 Yıllık  Sponsorluk Anlaşması

Galatasaray'da 5 Yıllık Sponsorluk Anlaşması

Galatasaray Kulübü, stat isimi için Rams ile 5 sezonluk sözleşme imzaladı, sponsorluk bedeli 213 milyon 600 bin lira.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ, Borsa İstanbul ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladığı açıklamada, stadyum isim sponsorluğu için Rams Global İnşaat Sağlık Dış Ticaret Anonim Şirketi ile 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 5 yıllık bir sözleşme imzalandığını duyurdu.

Açıklamada, önümüzdeki futbol sezonu için stadyum isim ve sponsorluk bedelinin 213 milyon 600 bin lira artı KDV olarak belirlendiği ifade edildi. Sözleşmeye göre, Türkiye İstatistik Kurumu ve Enflasyon Araştırma Grubunun açıklayacağı ÜFE ve TÜFE oranlarına göre, takip eden sezonlarda sözleşme bedellerinin artış oranları belirlenecek.

Ayrıca, Galatasaray Kulübü, forma göğüs reklamı için SIXT ile 5 sezonluk bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Sözleşme gereği, Artı Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ'nin ilk sezon için 195 milyon lira artı KDV ödeyeceği belirtildi. Sözleşme kapsamında, sportif başarıya dayalı prim ve ödül sistemi uygulanacak ve artan ödeme oranları, vadeler ve ödeme şekilleri, taraflar arasında imzalanacak bir protokol ile belirlenecek.

Sponsorluk bedelinin Galatasaray Spor Kulübü ile şirket arasındaki dağılımı ise daha sonra açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler