Gezici Festival başlıyor

Gezici Festival başlıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlediği Gezici Festival 30 Kasım'da başlıyor. Festivalde bu yıl göçmen sorununu farklı boyutlarıyla ele alınıyor.

Ankara Sinema Derneğinin, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlediği Gezici Festival 30 Kasım'da başlıyor.

Ankara Sinema Derneğinin, Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla düzenlediği Gezici Festival Ankara, Sinop ve Kastamonu’da izleyicilerle buluşacak.

Türkiye sinemasının en yeni örneklerini izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Yılın öne çıkan ödüllü yerli yapımlarından “Anons”, “Arada”, “Ev Kadını”, “Kelebekler”, “Paranın Kokusu” ve “Sibel”, Gezici Festival’le 30 Kasım-13 Aralık tarihleri arasında film ekiplerinin katılımıyla Ankara, Sinop ve Kastamonu’da sinemaseverlerle buluşacak.

Yirmi dördüncü kez yollara düşen Gezici Festival, 30 Kasım-6 Aralık’taki ilk durağı Ankara’nın ardından, 7-9 Aralık tarihleri arasında Sinop’u, 10-13 Aralık’ta ise Kastamonu’yu ziyaret edecek. Festival, her yıl yer verdiği bölümlerin yanında, bu yıl göçmen sorununu farklı boyutlarıyla ele alan, oldukça sert söylemlere sahip filmlerden oluşan Sığınma(sız) seçkisini de izleyici ile buluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler