Güneş'ten Ayna’ ve ‘Çapkın Kız- Freestyle’

Güneş'ten Ayna’ ve ‘Çapkın Kız- Freestyle’

Şarkıcı-söz yazarı Güneş, iki single’ı aynı anda yayınlıyor ve "Ayna"yı müzikseverlerle buluşturuyor.

Şarkıcı-söz yazarı Güneş, iki single’ı aynı anda yayınlıyor ve "Ayna"yı müzikseverlerle buluşturuyor. 7 Temmuz’dan itibaren Sony Music Türkiye etiketi ile müzikseverler ile buluşacak olan çalışmada   ‘Ayna’ ve ‘Çapkın Kız- Freestyle’ adlı şarkılar yeni hitler arasındaki yerini alacak.

Güneş’in ikinci albümünün ayak seslerini duyurduğu maxi single’ın çıkış parçası "Ayna", dramatik sözleri, romantik melodisi ve hareketli temposuyla, güçlü ve yenilikçi bir adım olarak öne çıkıyor. Ayrıca, bu video klip, sanatçının Hasan Kuyucu ile ilk ortak yönetmenlik deneyimi olması açısından da önemli bir kilometre taşı olma özelliği taşıyor. Klip, 16. Yüzyılda “Yolum Açık” ile başlayan hikâyenin devamı niteliği de taşıyor. 

Güneş'in müzikal yeteneklerini yansıtan bir diğer parça ise Gönül Yazar'ın 1968 yılında Türkçe sözlerle seslendirdiği "Çapkın Kız" şarkısının yeni versiyonu. Güneş’in kaleminden yeni yazılan sözlerle yeniden hayat bulan şarkı,  yine genç sanatçının yaratıcı yorumuyla müzikseverlere hediye ediliyor. “Çapkın Kız- Freestyle”, ilk şarkıyla aradan geçen 55 yılda müzik dünyamızda nelerin değiştiğine dair de ışık tutmuş olacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler